Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Tényleg létezhet...

Anyukák! Tényleg létezhet ilyen, mert roppant mód érdekelne?

Figyelt kérdés

Ismerősöm (első babás)azt mondja,hogy a babája aki pár napja töltötte be a 3 hónapos kort,(időre is született),hogy azt kiabálja "mama-mama" és saját magától fordul hanyatt fekvésből az oldalára.

Én is első babás vagyok ezért nem értek hozzá,de nekem érdekesnek tűnik...

2012. ápr. 15. 11:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

3 hónaposan nem beszél egy gyerek sem.

Az anyuka biztos el van ájulva a saját gyerekétől, azért képzel bele olyan dolgokat a viselkedésébe ami nem igaz.

Az csak gügyögés.

2012. ápr. 15. 11:54
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A fordulas igaz, az en kislanyom is siman lenditi a labait es oldalra fordul. Az, hogy tudatosan mondja, hogy mama mama, no ez nem igaz. A tudatossag legalabb is biztosan nem. Lehet, hogy valamit kiabal, amit az ismerosod mamanak hall. De aranyos azert. :-)
2012. ápr. 15. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyasmi lehet, mint amikor az én 1 napos Fiam az újszülött osztályon fürdetésnél úgy sírt, hogy azt mondta közben: "NNNNEEEE" :-)

Az én szívem meg majd megszakadt, a hormonjaimtól elsírtam magam, de persze Ő pár hét után "leszokott" erről a fajta sírásról.

Oldalra viszont szerintem simán fordulhat 3 hónaposan egy baba, semmi extra nincs benne.

2012. ápr. 15. 12:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az oldalra fordulás sőt a megfordulás is simán lehet. Nekem a lányom 3 hónaposan lazán forgott hátról hasra 2 hét múlva vissza is.

Aztán a fiam minderre csak 5.5 hósan volt képes...szóval nagy változatok lehetnek. Ez a mamaaa ez egyértelműen csak véletlen aztán ahogy a szülő reagál rá az fogja megerősíteni majd a babában hogy amit gügyög abból értelmes hívó szavak is lehetnek.

Nekem pl. a fiam most 8 hónapos ha meglátja a kajás kis tányérját már mondja hogy amamamamma de mindezt 3 hónaposan még semmihez se lehet kötni szerintem, az pusztán véletlen.

2012. ápr. 15. 12:33
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Fordulni fordulhat.De beszélni...röhejes a nő.
2012. ápr. 15. 12:38
 6/16 anonim ***** válasza:
81%
Így van, fordulni fordulhat. nekem 4 hós a fiam, ő is fordul már, de beszélni??? Ez hülyeség. Az enyém meg mikor éhes, azt kiabálja, hogy "aja, aja!":))
2012. ápr. 15. 12:47
 7/16 anonim ***** válasza:
81%

csak neked megnéztem, a 3 hónapos státusz vizsgálaton már kérdezik, hogy az oldalára fordul-e, tehát ha nem teszi gondot jelenthet.

miért ne kiabálhatná azt, hogy mama? nem azt írtad, hogy beszél vagy értelmes szavakat mond.

enyém is kiabált 4 hónaposan olyat, hogy mamamamama! :)

persze ez még csak gügyögés, de sok baba ilyenekkel kezdi, hogy mamammam, babababa, papapapa

2012. ápr. 15. 12:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Fiam is úgy sír, hogy NEEE NEEE!:DD
2012. ápr. 15. 13:04
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Az én 9 hónapos kisfiam meg azt "mondta" tegnap, amikor hazajött az apukája és indult is megint útjára, hogy "mindig eeeeeeel" :DD

Olyan volt, mintha ezt mondta volna, de persze ez még tuti nem tudatos. De tény, hogy így hangzott és pont a szituációban. Nagyon kacagtunk :DD

2012. ápr. 15. 13:32
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó előtti!

A 3 hónapos státuszon van olyan,hogy oldaláról a hátára fordul,de nem az hogy a hátáról az oldalára.

De mind1 is,már tudom,hogy ilyen valóban létezik és nagyon ügyes babák ezek.

2012. ápr. 15. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!