Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mit jelent az, ha...

Szerintetek mit jelent az, ha valaki paramami?

Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom ezt a kifejezést babás fórumokon, oldalakon, de nem tudom igazából mit jelent. Ez is csak egy szleng az anyukák közt, akik "túl" aggodalmasak?
2012. ápr. 12. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Túl aggódó anyukák..:)igen,szleng.
2012. ápr. 12. 21:59
 2/6 kíváncsicska ***** válasza:
Igen mindentől tartanak mindent túlspiráznak.Mondjuk én nem tartom magam annak,de anyósom bepótolja azokat az aggódásokat amik miatt én nem aggódok és néha sok is.
2012. ápr. 12. 22:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igazából ezt nem lehet behatárolni.

Mert mindenkinek más a paramami. Van,akinek már az is az, aki két pulcsit a gyerekre.

Én inkább a lazább stílust képviselem. Gondolok itt,hogy az én babám egy hetes volt, amikor már télen vittük kocsival anyuékhoz karácsonyozni, erre volt, aki azt mondta,hogy ő meg nem mozdult volna vele ki.

Vagy,hogy 4 hónaposan vittem babaúszásra, erre is volt olyan,anyuka, aki azt mondta,hogy az ő gyereke 6 hónapos kor előtt semmiféleképpen nem megy vízbe.

Szóval mások vagyunk!

2012. ápr. 13. 05:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez egy szleng, idegesítő. Főleg, mert rám van aggatva :-D Én az vagyok, de nem paramaminak hívom magam, hanem beszarinak.

Aggodalmaskodó, sosem "nyugodt", minden kicsit túl aggódó, túl kombináló, semmiségekbe nagy dolgokat belelátó ("ma nem aludt délután csak 1 órát az 1 óra 2 perc helyett a babám, biztos beteg" kérdéseket kiíró) anyukák.

2012. ápr. 13. 07:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szleng,és valami olyat jelenthet,hogy túl aggódja magát mindenért,túlzásba viszi a féltést,pl túlzásba viszi a sterilizálást,nagyon felöltözteti,még akkor is ha nincs nagyon hideg stb
2012. ápr. 13. 07:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon utálom ezeket a cimkéket. Engem általában "szuperanyunak" titulálnak itt, mert nem ütök rá a gyerekemre, nem engedem, hogy a 4 hónapos nézze a tv-t stb. Pedig egyáltalán nem vagyok szuperanyu, ugyanolyan gondjaim, aggályaim vannak nekem is, és ugyanúgy csinálok hülyeségeket, követek el hibákat mint más.
2012. ápr. 13. 12:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!