Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs 9 kg a babám. Beleülteth...

Nincs 9 kg a babám. Beleültethetem 9 kg-tól jó ülésbe?

Figyelt kérdés
Belepróbáltam egy 0-18 kg-os ülésbe, de az elég szűkös volt neki, a 9-25 kg-osban kényelmesen ült, nem veszett el benne, a feje eléggé lent volt. Bele merjem így ültetni? 8 kg egyébként.
2012. ápr. 8. 20:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mi is most estünk át ezen a macerán, rengeteget néztünk, probáltunk,0-18kg is és 9-25 kg.is.mi 8.5 kg vagyunk, és 8hós 1 hetesek ,de a 9-25 mellett maradtunk.már jol csücsülünk,,bőven kilógtunk a hordozóbol 76 centinkel, és ne csak a hosszt nézd,szerintem leghamarabb vállszélességben növik ki a 0-18 kilos ülést meg meg.0-18kiloig a Maxi cosi meg a Berber márka volt a legszélesebb és gerincnek a talán a legjobb, nekünk a többi nem volt jó. viszont amit megtaláltunk 9-25 ülést nagyon kényelmes,nekünk minden szempontból megfelelő, és babó éppen most utazott benne kétszer 3,5 órát és mondhatom nagyon beválni látszik.Amugy tényleg nagyon nehéz a választás.mondjuk ha nem most akarod bele ültetni hanem csak később szerintem még ne vedd meg.én kinézném melyik a kényelmes, biztonságos,praktikus stb,s mikor oda juttok, hogy vétel mégegyszer kiprobálnám ugy, hogy bele teszem a kocsiba az ülést a babával együtt.nekünk megengedték ezt is.
2012. ápr. 9. 21:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Nálunk az a gond, hogy olyan lassan hízik, hogy kb 1,5-2 éves korára örülök, ha 9 kg lesz. Tényleg nehéz dönteni. Már kinéztem egy nagyon jó 9-25 kg-ig ülést, de úgy látszik, az kiesett. Most egy brevi ülést néztem ki, de majd meglátjuk, hogy mi lesz.
2012. ápr. 10. 09:07
 13/13 anonim ***** válasza:
6. vagyok. nekünk is brevi van, babyoutlet-ben vettük leértékelve.
2012. ápr. 10. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!