Nincs 9 kg a babám. Beleültethetem 9 kg-tól jó ülésbe?
Az én lányom 8,5 kiló, már abban ül.
Ha tud ülni, nyugodtan! Mennyi idős?
Hátha ez segít...
Én nem ültettem be a fiam, miután elolvastam a cikket, inkább kivárjuk míg eléri az 1 éves kort ÉS a 9 kg-ot.
Előzőnek: a 0-18 a megoldás, amit még háttal is be lehet kötni.
Kérdezőnek: én nem ültetném bele nagyobba, mi is így voltunk, vékonyka a lányom. Kerestünk olyan ülést, ami nem szűk neki, nagyon nagy különbségek vannak! Amúgy nem baj, ha nem tágas, mert az kevésbé védi.
fura amit írsz, szerintem velemit nagyon elnéztetek!
fiam 2,5 éves 15kiló és 95cm! épp tegnap cseréltük le a 0-18 ülésünket mert kinőtte, bár még mindig kényelmesen ült benne csak a feje túlért.
szóval valamit nagyon nem jól néztetek! lehet az újszülött szűkítőt nem vettétek ki, de ezek úgy vannak tervezve, hogy 2-4 éves korig kényelmes!
szerintem ha 2 hónap múlva kellene akkor majd vegyetek 2 hónap múlva!0-18-ast 1 évesnek már nem éri meg megvenni mert nem használja ki, míg a 9-25/36-os tényleg sokáig tudjátok majd használni
fura amit írsz, szerintem valamit nagyon elnéztetek!
fiam 2,5 éves 15kiló és 95cm! épp tegnap cseréltük le a 0-18 ülésünket mert kinőtte, bár még mindig kényelmesen ült benne csak a feje túlért.
szóval valamit nagyon nem jól néztetek! lehet az újszülött szűkítőt nem vettétek ki, de ezek úgy vannak tervezve, hogy 2-4 éves korig kényelmes!
szerintem ha 2 hónap múlva kellene akkor majd vegyetek 2 hónap múlva!0-18-ast 1 évesnek már nem éri meg megvenni mert nem használja ki, míg a 9-25/36-os tényleg sokáig tudjátok majd használni
6-os vagyok. Mi egy évesen vettük a 0-18-ast, de mint írtam a lányom vékonyka, úgyhogy valószínűleg sokáig jó lesz. Szerintem ilyenkor még ez a legbiztonságosabb.
Utána meg el lehet adni.
5.vagyok!
Köszi kedves 6.válaszoló. Majd akkor a boltban eldöntjük. Akivel eddig beszéltem,nem ajánlotta a 0-18kg,mert hamar kinövi. Itt is azt írják egy évesnek már ne vegyünk olyat. Én már nem tudom. Remélem segítenek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!