Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincs 9 kg a babám. Beleülteth...

Nincs 9 kg a babám. Beleültethetem 9 kg-tól jó ülésbe?

Figyelt kérdés
Belepróbáltam egy 0-18 kg-os ülésbe, de az elég szűkös volt neki, a 9-25 kg-osban kényelmesen ült, nem veszett el benne, a feje eléggé lent volt. Bele merjem így ültetni? 8 kg egyébként.
2012. ápr. 8. 20:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az én lányom 8,5 kiló, már abban ül.

Ha tud ülni, nyugodtan! Mennyi idős?

2012. ápr. 8. 21:00
 2/13 A kérdező kommentje:
10 hónapos, de csak 1 évesen kezdenénk el használni, csak már most keresgélek, hogy a legjobbat találjam meg ár-érték arányban. Tuti nem lesz addigra sem 9 kg, mert nagyon lassan hízik, havi 100-200 gramm közt. Igazi kis örökmozgó.
2012. ápr. 8. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

[link]

Hátha ez segít...

Én nem ültettem be a fiam, miután elolvastam a cikket, inkább kivárjuk míg eléri az 1 éves kort ÉS a 9 kg-ot.

2012. ápr. 8. 21:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Elolvastam a cikket, van amivel egyetértek, és van amivel nem. De minek vegyek neki olyan ülést, amiben nem ül kényelmesen?! Mert 0-18 kg-os ülést akartam venni neki, de az összesben kényelmetlenül ül, mert szűkös neki.
2012. ápr. 8. 21:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom 8,5kg és 10 hónapos. Még a hordozóban utazik,háttal persze,és a lába már bőven kilóg belőle. Ami azt jelenti,h állandóan azon aggódom,h esetleges koccanásnál simán nyíltörést szenvedhet a lába,mert az ülésnek támasztja. Ha kinőtte a hordozót,viszont nem tehetem gyerekülésbe,akkor miért legyek nyugodt,hogy biztonságosan utazik így? Mi a megoldás? Miben utazzon?
2012. ápr. 8. 21:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Előzőnek: a 0-18 a megoldás, amit még háttal is be lehet kötni.

Kérdezőnek: én nem ültetném bele nagyobba, mi is így voltunk, vékonyka a lányom. Kerestünk olyan ülést, ami nem szűk neki, nagyon nagy különbségek vannak! Amúgy nem baj, ha nem tágas, mert az kevésbé védi.

2012. ápr. 8. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:

fura amit írsz, szerintem velemit nagyon elnéztetek!

fiam 2,5 éves 15kiló és 95cm! épp tegnap cseréltük le a 0-18 ülésünket mert kinőtte, bár még mindig kényelmesen ült benne csak a feje túlért.

szóval valamit nagyon nem jól néztetek! lehet az újszülött szűkítőt nem vettétek ki, de ezek úgy vannak tervezve, hogy 2-4 éves korig kényelmes!

szerintem ha 2 hónap múlva kellene akkor majd vegyetek 2 hónap múlva!0-18-ast 1 évesnek már nem éri meg megvenni mert nem használja ki, míg a 9-25/36-os tényleg sokáig tudjátok majd használni

2012. ápr. 8. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:

fura amit írsz, szerintem valamit nagyon elnéztetek!

fiam 2,5 éves 15kiló és 95cm! épp tegnap cseréltük le a 0-18 ülésünket mert kinőtte, bár még mindig kényelmesen ült benne csak a feje túlért.

szóval valamit nagyon nem jól néztetek! lehet az újszülött szűkítőt nem vettétek ki, de ezek úgy vannak tervezve, hogy 2-4 éves korig kényelmes!

szerintem ha 2 hónap múlva kellene akkor majd vegyetek 2 hónap múlva!0-18-ast 1 évesnek már nem éri meg megvenni mert nem használja ki, míg a 9-25/36-os tényleg sokáig tudjátok majd használni

2012. ápr. 8. 22:49
 9/13 anonim ***** válasza:

6-os vagyok. Mi egy évesen vettük a 0-18-ast, de mint írtam a lányom vékonyka, úgyhogy valószínűleg sokáig jó lesz. Szerintem ilyenkor még ez a legbiztonságosabb.

Utána meg el lehet adni.

2012. ápr. 8. 23:22
 10/13 anonim ***** válasza:

5.vagyok!

Köszi kedves 6.válaszoló. Majd akkor a boltban eldöntjük. Akivel eddig beszéltem,nem ajánlotta a 0-18kg,mert hamar kinövi. Itt is azt írják egy évesnek már ne vegyünk olyat. Én már nem tudom. Remélem segítenek majd.

2012. ápr. 9. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!