Römer-king plus
Recaro
Ezek a lagjobbak es ebböl adodik,hogy nem olcsok.
A brendon oldalan megnezheted!
Van belölük isofixes is!
De csak akkor vegyel ilyen ülest,ha mar a babad tud egyedül ülni!!!!Nehogy legyen a gerincevel valami!
2012. febr. 23. 10:14
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Már megvettük a nagyobbat. Felülni még nem tud, megülni már egész jól.
Én azt hallottam, hogy a babákat 2-3 éves korukig kellene hátrafelé néző ülésbe ültetni. Nagyon sok baleset azért végződik rosszul, mert az ülés túl hamar meg lett fordítva. Ezt a Kossuth rádión egy riport műsorban hallottam, ahol több, gyerek autósüléssel foglalkozó szakemberek beszélgetett. Ebből a szempontból mind egyet értettek, sőt sajnos abban is hogy ma jelenleg Magyarországon nincs olyan gyerekülés amit be lehetne rakni hátrafelé egy pl két éves gyerek számára. Svédországban lehet ilyet kapni.
Szerintem még túl kicsi ahhoz hogy megfordítsd, egy esetleges ütközésnél nem bírná megtartani a nyakát, gerincét.
2012. febr. 23. 10:47
4/14 A kérdező kommentje:
Van ilyen gyerekülés, csak 12o ezer ft-ba kerül, kevesen tudják megfizetni. Használtan meg nem kapható, mert újonnan se veszi meg senki.
Hú, az valóban drága. Mi Britax first classt vettünk, az én babám elég hosszú, most 10 hónapos, de még simán el van hátra fele nézőben. Én nem vagyok egy "paramama" de a kocsiban nagyon fontosnak tartom a biztonságot, mert egyesek úgy vezetnek, mintha épp öngyilkosságra vagy inkább tömeggyilkosságra készülnének - gondolok itt a kanyarban előzünk, és hasonlók.
2012. febr. 23. 11:31
6/14 A kérdező kommentje:
Hát teljesen igazad van. Mi römert vettünk, a legbiztonságosabbat. Csak túl nagy a baba és állítólag az se jó, ha már kifele lóg a feje a hordiból :-(
7/14 A kérdező kommentje:
Hátrafele fordíthatóból, ami nagyobb, nem találtunk olyat, aminek megfelelő töréstesztje lett volna, csak ezt a drágát :-(
Hát mi Concordot vettünk, mert én meg úgy tudom az szerepelt a legjobbak között a törésteszten. Nekem 1 éves lesz, de még mindig háttal ül, egyrészt elfér, másrészt meg biztonágosabb.
2012. febr. 23. 12:40
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem akarok senkit megbántani, de a concordnak (ultimax) nem túl jó a töréstesztje.
Szerintem meg az a lényeg hogy szabályszeren legyen bekötve, és a gyerek öve is szorosra legyen húzva. Egyébként Römer=Britax. Én anno nem néztem törés tesztet, azt vettem amibe jól, kényelmesen belefért és sokáig hátrafelé tud benne ülni.
2012. febr. 23. 14:51
Kapcsolódó kérdések: