Bele lehet tenni egy 10 hetes babát egy ilyen ülésbe?
Én biztos nem tenném bele!
Most 5 hónapos; hosszabb útra még most sem
Gondolom nem egyfolytában lenne ebben. Ha autóval mennétek valahová, nyugodtan. Különben nem is hordozhatnád máshogy autóval a gyereket, csak bébihordóban. Az első válaszolóra kíváncsi lennék, hogy utaznak a gyerekkel.
Egyébként meg csak elég azon elgondolkodni, hogy a pocakodban milyen testhelyzetben volt? Totál összegömbölyödve, összegörnyedve. Ott mi volt a gerincével???
Persze. Lényegében fekszik, csak a lábai vannak megemelve. Arra ügyelj, hogy ahogy beleteszed a háta egyenesen legyen, mert láttam már olyat aki középre akarta betenni, és így a gerinc nem maradt egyenes!
Meg persze ne legyen sokat benne (tényleg csak az utazás erejéig).
Ez a Peg perego ülés pont a csecsemőknek készül. 8hónapos korig jó kb. mert utána kinövi.
Állítható, fektethető.
Tökéletes választás!!!!!!!
Nekünk is volt ilyenünk, bátran ajánlom.
tökéletes választás szerintem is bár nekünk concord van mert az a törésteszteken nagyon jó eredményt ért el...Én is az említett ülés és e között vacilláltam!Annyi a dolog lényege ,hogy 2 óránál tovább ne legyen a hordozóban ha mégis muszáj akkor pihenőt tartsatok útközben!
ilyen a miénk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!