Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bele lehet tenni egy 10 hetes...

Bele lehet tenni egy 10 hetes babát egy ilyen ülésbe?

Figyelt kérdés

én féltem a gerincét...

[link]

2012. márc. 8. 10:05
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Én biztos nem tenném bele!

Most 5 hónapos; hosszabb útra még most sem

2012. márc. 8. 10:12
 2/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan beleteheted. nem ül benne, félig fekszik.
2012. márc. 8. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egészen nyugodtan beleteheted! Ez egy hordozó, az meg újszülött kortól használható! Csak annyi, hogy nem szabad sokáig benne ülnie (órákig), mert az nem tesz jót neki!
2012. márc. 8. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Gondolom nem egyfolytában lenne ebben. Ha autóval mennétek valahová, nyugodtan. Különben nem is hordozhatnád máshogy autóval a gyereket, csak bébihordóban. Az első válaszolóra kíváncsi lennék, hogy utaznak a gyerekkel.

Egyébként meg csak elég azon elgondolkodni, hogy a pocakodban milyen testhelyzetben volt? Totál összegömbölyödve, összegörnyedve. Ott mi volt a gerincével???

2012. márc. 8. 10:16
 5/8 Kerria ***** válasza:

Persze. Lényegében fekszik, csak a lábai vannak megemelve. Arra ügyelj, hogy ahogy beleteszed a háta egyenesen legyen, mert láttam már olyat aki középre akarta betenni, és így a gerinc nem maradt egyenes!

Meg persze ne legyen sokat benne (tényleg csak az utazás erejéig).

2012. márc. 8. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezt az ulest megdontod, egy takarot teszel a gyermek ala ugy, hogy a gerince ne legyen terhelve, tehat fekszik a baba! En ezt mindig igy hasznaltam, es nem lett semmi problema.
2012. márc. 8. 10:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Ez a Peg perego ülés pont a csecsemőknek készül. 8hónapos korig jó kb. mert utána kinövi.

Állítható, fektethető.

Tökéletes választás!!!!!!!

Nekünk is volt ilyenünk, bátran ajánlom.

2012. márc. 8. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:

tökéletes választás szerintem is bár nekünk concord van mert az a törésteszteken nagyon jó eredményt ért el...Én is az említett ülés és e között vacilláltam!Annyi a dolog lényege ,hogy 2 óránál tovább ne legyen a hordozóban ha mégis muszáj akkor pihenőt tartsatok útközben!

ilyen a miénk: [link]

2012. márc. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!