Mikortól lehet 9-18 kg-os ülésbe tenni a babát?
Ha az van ráíva 8 hónapos kortól, de a baba még nincs 9 kg... Akkor nem "lötyög" benne a gyerkőc?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de a lányom kb 7,5 kg lesz jó esetben 8-9 hónaposan... És a 0-13 kg-os hordozó nekem már szűkösnek tűnik...
Szia, mi 8 hónaposan raktuk bele a babánkat, igaz ő már volt akkor 9 kiló, és tudott ülni.
Nem lötyög benne a baba, akkor sem, ha kicsike, mert körbe van párnázva azokkal a szűkítőkkel, és jól be lehet kötni őket. Ha még nem igazán tud ülni a lányod, akkor is be lehet rakni, mert ezek az ülések általában dönthetőek, és akkor majdnem úgy néznek ki, mint a hordozók.
Az én lányom is kinőtte a hordozót, hiába 13 kilóig van, de lelógott már a feje is meg a lába is, minden irányból lógott valamije, és még kényelmetlen is volt neki, hogy feküdni kell.
ha már elérte a 9 kilót és stabilan ül.
Mi 10 hónaposan cseréltük le hordozót besafe 9-18 kg-os ülésre.
Súlyra jó lett volna még a hordozó, de hosszra kinőtte.
10 hónaposan lett 9 kiló, ülni már 6 hós kora óra ült.
mint pl ez: [link]
Ha nem ül vagy nem érte eé az alsó súlyhatárt (9 kg) akkor nektek a 0-18 kg ülés kell.
Csak és kizárólag akkor, ha elérte a súlyt és már egyedül felül, és stabilan ül. Ez arra vonatkozik, ha a gyerek biztonságára törekszel.
De sokan jóval előbb beleteszik, és nem foglalkoznak azzal, hogy csak akkor biztonságos a 9-18kg ülés, ha a fent leírtak érvényesek a babára.
Ülni tud már, fel is ül, csak a súlya van még messze a 9 kg-tól. Hosszú is, 70 cm....
Rendeltem egy használt Römert, majd kipróbálom, hogy is néz ki benne... Ha még nagy, akkor várunk.
Köszi a válaszokat!
igen, pont amiatt kérdeztem, hogy nem tudom, mennyire jó az a testének, ha esetleg túl korán ültetem bele egy ilyen ülésbe...
még ő azért nem lóg kie a 0-13 kg-os hordozóból, de a kupola már majdnem hozzá ér a kobakjához, és így elég furán mutat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!