1 éves babát bele lehet tenni a 9-től 36 kg-ig való ülésbe, ha még csak 7,5 kg?
Valószínűleg még nagy lesz nekik, de meg kell próbálni. Az azért látszik, hogy elvesznek benne, vagy kényelmes-e.
Ilyen esetben egyébként 0-18-as ülést szoktak választani.
Én egyébként sem vagyok híve a 9-36-os ülésnek!
Egész egyszerűen nem tudom elhinni, hogy egy gyereknek ugyanolyan kényelmes ugyanaz az ülés 10 hónapos korában, és 10 évesen.... Ráadásul a 9-36-os ülést csak menetiránynak megegyezően kötheted be, és a legtöbb nem is dönthető!
Mi fiunk 8 hónapos volt, mikor cseréltünk, akkor volt kb 7,5 kg, de már nagyon feszengett a hordozóban. Mi 0-18-as ülést vettünk!
az a kritériuma, hogy tudjon a babó biztonságosan ülni, igazából a kilenc kilóra azt szokták mondani, hogy 9 hónap amikor már biztonságosan tud támaszték nélkül ülni.....
egyébként az én fiam 5 hónapos és nyáron akarunk menni hosszú útra mi is 9-18 kilós ülést vettünk, mert megnéztük a nullásat is és fele annyira sem biztonságos mint a nagyobb, nézd meg a besafe márkát a fiam 8 kilós és egyáltalán nem nagy neki nagyon jó a szűkítője, és egy mozdulattal lehet szinte fekvő helyzetbe dönteni ami nekem a legszinpibb, hogy nagyon jó a fejmerevítője. úgyhogy ha tud ülni a babód akkor szerintem nyugodtan...
Na mi meg pont ezért vettünk 9-25-ös ülést, ami dönthető. Kb. 9 kg volt pont, mire már stabilan ült 8 hónapos korában, a hordozót pont akkor nőtte ki, így egyértelmű volt, hogy ezt vesszük.
Következő, amit vennünk kell majd, az szerintem ülésmagasító lesz - ha kell majd egyáltalán.
Bocsánat, de nem vettem volna olyat, amit nem lehet dönteni.
Szerintem adjátok el, és max. 9-25-öset keressetek.
"Másodiknak,hát igen mindig utólag okos az ember"
2. vok.
Ezt most hogy érted? Én csak tanácsot próbáltam adni, azt akkor még nem tudtam, hogy ti már megvettétek a 9-36-os ülést... És nem gondolnám, hogy én utólag vagyok okos, mert én már elsőre is a kicsi ülést vettem, meg sem fordult a fejemben, hogy 9-36-osat vegyünk!
Egyébként az én fiam is koraszülött volt, kisebb is, mint a hasonló korú babák... Most 13 hónaposan 8 kg.
Próbáljátok meg inkább eladni azokat az üléseket, és venni olyat ami kényelmes a babáknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!