Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves babát bele lehet tenni...

1 éves babát bele lehet tenni a 9-től 36 kg-ig való ülésbe, ha még csak 7,5 kg?

Figyelt kérdés
1 éves ikreink vannak,de mivel koraszülöttek volak kicsik,de a hordozó már nem kényelmes nekik.
2011. márc. 10. 09:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ja és köszönöm a válaszokat sokat segítettetek.
2011. márc. 10. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én 3 éves, 15 kilós lányomnak is kényelmetlen volt, és nem is volt hajlandó beleülni. Az 1 évesem biztos nem tenném bele, főleg hogy ilyen pici. Nézzetek Pierre cardin 9-25kg-os ülést. Neten már 10.000 Ft körül is van használtan, és az enyémek imádják.
2011. márc. 10. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd, nekik kettő is van, igaz 30000 a kettő, de hátha lehet alkudni :)

2011. márc. 10. 12:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem 19 hónapos a lányom,kb 8 hónaposan tettem 0-18-as ülésbe,de madjnem elveszett abban is,pedig majd 10 kiló volt.Most kapott egy újat (rossz volt a régi pántja) és ez is csak 9-18-as,pedig már 12 kilónál is több.Ez egy Besafe Izi Comfort X1,és még bőven elfér benne egy darabig.Ha nektek 9-36-os van,akkor annak nincs is rendes oldala,csak egy ilyen karfa szerűség,nem?Mert én abba még jó darabig nem merném tenni a lányomat.Amúgy sem ajánlják azokat az üléséeket,amik nagy "közt" fognak át súlyt illetően.Szerintem adjátok el őket és vegyetek inkább használtan valami jobban nekik valót.
2011. márc. 10. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!