Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beleültethetem már a hintába?...

Beleültethetem már a hintába? (8 hónapos)

Figyelt kérdés

Nekünk adamo hintánk van a lakásban, most 8 hónapos a kicsi. A játszótéren van kishinta és nagyhinta is, fém (vas) állvánnyal és fém-fa ülőkével.

A kisebb elég alacsonyan van, de azért úgy féltem...mert szerintem az kb. óvodás korúaknak való. Vagy beletehetem??

2012. márc. 12. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam is ennyi volt pontosan, amikor először ült játszótéri hintában. Ennek az a feltétele, hogy a gerincét már egyenesen tudja tartani, azaz már rendesen tudjon ülni. (van amelyik baba még csak forog fekve, mást nem tud ilyenkor)

Ja és hogy babahinta legyen, ami lehet fém is, de legyen karfája, körben és a két lába között hogy ne csússzon ki.

De egyszerű, beleteszed és azonnal látni fogod, jó-e neki vagy sem.

2012. márc. 12. 13:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy a lába között nincs semmi, ami tartaná, elöl nyitott a hinta.
2012. márc. 12. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Olyanba meg az egy evesemet sem tennem bele. Csak Olyanba, ami elől is zárt!
2012. márc. 12. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Másfél éves kisfiam sem hintázik még olyanban. Hintázást ugyanis annyira élvezi hogy néha előredől a hintában és elengedi a kapaszkodót :)

1.

2012. márc. 12. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor marad az itthoni adamo, a játszótériben meg az ölemben fog ülni.
2012. márc. 12. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!