Mikortol tehetem elektromos hintaba a babamat? Hordozoba? Tobb orat mondjuk?
A hintában a lányom akár fél-1 órát is elvan. Szereti nagyon. Kb. 5 hetes volt, amikor először beletettük, de akkor még kb. 10 perc után megunta, és üvöltött.
Hordozóba meg szerintem akkor tedd hosszabb időre, ha utazol vele. De ha otthon vagytok, akkor max. fél-1 óra után vedd ki kicsit, tedd le szőnyegre, vagy ágyra, és később visszateheted.
Már csak azért is, mert elzsibbadhat valamije, meg pl. a lányom rendszeresen beleizzad.
Na ezért érdemes ide válaszolni, írni, ha valakinek nem tetszik lepontozza a másikat, gratulálok kedves anyukák!
Azért mert nem helyeslem, hogy órákra belerakd a hordozóba a babát?!
Nem is jó a gerincének, mert görnyed, nem javaslok 3-4 óránál többet, de ha abban alszik el, mondjuk míg utaztok, én sem vettem ki, de az én lányom nem abban nőtt fel! Nekik, ha még nem tud egyedül ülni, a legjobb a vízszintes, de persze mindenki úgy csinálja ahogyan akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!