Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortol tehetem elektromos...

Mikortol tehetem elektromos hintaba a babamat? Hordozoba? Tobb orat mondjuk?

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
3hónapos korában kapta a fiam,és attól fogva használtuk is.Fél órát elüldögélt benne,de előfordult,hogy el is aludt benne.Nincs semmi gerinc-és egyéb problémája.
2011. máj. 6. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Miért akarod több órára belerakni ezekbe? Mennyi idős a babád? Akkor már jobb, ha a lerakod a egy szőnyegre/pokrócra a földre. A hordóba már újszülöttként belerakhatod, de nem több órára, csak míg pl. a konyhában vagy. Az elektromos hintáról nem tudok írni, mert nem tudom döntött támlás-e vagy ülni kell benne?!
2011. máj. 6. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hordozóba több órára szerintem se rakd a babát. A legjobban úgy fejlődik a mozgása, ha a földön vagy valami sík felületen van játszószőnyegen. Sajnos sokan elkövetik azt a hibát, hogy állandóan pihenőszékben, hordozóban tartják a babát, de úgy hogyan is fejlődne? Legfeljebb nézelődni tud.
2011. máj. 6. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Bocs,kedves 2. és 3 válaszoló,de nekem általában több órát töltött a baba a hordozóban(mivel kb. 10 kg-os súlyig ez volt az autós"ülése"...külföldön élünk,és hosszú az út kocsival haza(és vissza).Ettől függetlenül makk egészséges,3 éves kis fickó.
2011. máj. 6. 23:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A hintában a lányom akár fél-1 órát is elvan. Szereti nagyon. Kb. 5 hetes volt, amikor először beletettük, de akkor még kb. 10 perc után megunta, és üvöltött.

Hordozóba meg szerintem akkor tedd hosszabb időre, ha utazol vele. De ha otthon vagytok, akkor max. fél-1 óra után vedd ki kicsit, tedd le szőnyegre, vagy ágyra, és később visszateheted.

Már csak azért is, mert elzsibbadhat valamije, meg pl. a lányom rendszeresen beleizzad.

2011. máj. 7. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi kb. 1 hónapos se volt amikor vettük neki a hintát és ha elaludt benne, kivettük. Most 3 hónapos és már élvezi, nézeget stb. ha el is alszik már nem veszem ki egy kis szundikálás miatt hiszen döntött és bármiben tarthatod huzamosabb ideig a kicsit ahol a gerince egyenesen van! Tehát egyáltalán nem okoz gondot se ez, se a hordozó, nem véletlenül találták fel és alakították így ki ezeket a csecsemőknek. Jó babázást!
2011. máj. 7. 08:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Na ezért érdemes ide válaszolni, írni, ha valakinek nem tetszik lepontozza a másikat, gratulálok kedves anyukák!

Azért mert nem helyeslem, hogy órákra belerakd a hordozóba a babát?!

Nem is jó a gerincének, mert görnyed, nem javaslok 3-4 óránál többet, de ha abban alszik el, mondjuk míg utaztok, én sem vettem ki, de az én lányom nem abban nőtt fel! Nekik, ha még nem tud egyedül ülni, a legjobb a vízszintes, de persze mindenki úgy csinálja ahogyan akarja!

2011. máj. 7. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!