Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Előfordult veletek,...

Anyukák! Előfordult veletek, hogy kiabáltatok a kisbabátokkal? (kb 6hós)

Figyelt kérdés
Folyamatosan hallom a szomszédból anyukát, hogy ordít a kisfiával. Panelban lakunk, uh eléggé áthallatszik. Erre van mentség? Én nem tudom, de sztem ez nem túl jó..:S (Nekem nincs gyerekem)
2012. ápr. 5. 19:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, mint az 5. válaszolónál. Utána nem győztem bocsánatot kérni a babámtól. Most is van úgy, hogy felidegesít, de mindig eszembe jut, hogy nekem legalább van valakim, aki fel tud idegesíteni.
2012. ápr. 5. 21:37
 22/28 anonim ***** válasza:
Már előre mondom, hogy nyugodtan pontozzatok le, talán meg is érdemlem, de igen, velem előfordult 3-4 alkalommal. Alapból is gond van az idegeimmel szerintem, nagyon hamar kiborul nálam a bili és türelmetlen típus vagyok, ezért is féltem sokáig, hogy hogy fog menni nekem az anyaság ... :( De egyszerűen amint elhagyták a hangos szavak a számat olyan gusztustalan embernek éreztem magam, hogy csak ültem és néztem magam elé majd elkezdtem sírni, hogy Jézusom, hogy lehetek ilyen?!! Egy kisbabára vagyok mérges?? Egy kisbabával kiabálok?? Aki nem is csak egy kisbaba, hanem az ÉN KISBABÁM???!!! Úgyhogy azóta mindig veszek egy mély levegőt mielőtt kinyitnám a számat, ha kell inkább megkérem a férjem ha itthon van, hogy na most vedd át a Picit és kimegyek és veszek egy mély levegőt és átgondolom a dolgot, megnyugszom és visszamegyek hiszen Ő nem tehet semmiről. A mai napig bánt a lelkiismeretem amiatt a 3-4 alkalom miatt, de emberből vagyok én is, hibáztam de próbálok fejlődni, igyekszem jobb anya lenni! Vannak tőlem jobb, türelmesebb, kedvesebb anyák, igen! De meg van a lehetőségem jobbnak lenni és élek is vele! Remélem többé nem fordul elő velem ilyen viselkedés!
2012. ápr. 5. 21:48
 23/28 anonim ***** válasza:
Én is az 5. válaszoló cipőjében jártam...hát mit mondjak...szörnyű,hogy nem tudtam visszafogni magam elkeseredésemben...Haragszom magamra,h kiabáltam akkor.
2012. ápr. 5. 21:48
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
1-2 éves gyerekre, akire ezerszer szépen szólunk, hogy nem szabad, ne másszon fel, mert leesik, ne nyúljon a konnektorba, ne másszon az asztal alá. Ilyen és ehhez hasonló helyzetekben is nyugodtak maradtok? Főleg, ha több kisgyermeketek, akire úgyszint figyelni kell? Most őszintén?
2012. ápr. 5. 21:51
 25/28 anonim ***** válasza:
52%
Gratulálok hogy nullára pontoztatok. Nem hiszem, hogy sértegettem bárkit is. Volt egy kérdés, válaszoltam. Melyikőtök tartja normálisnak, hogy FOLYAMATOSAN kiabál az anyuka a hat hónapos gyerekével? Ez volt ugyanis a kérdés nem más. De ti jól magatokra vettétek...
2012. ápr. 5. 21:58
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiabáltam, többször is amikor még kicsibaba volt a fiam. De nem bele az arcába, hanem csak úgy a nagy semmibe, mert annyira tehetetlennek éreztem magam. Ez párszor éjjelente fordult elő, mert a babám nagyon rossz alvó volt. Volt, hogy fél éjszaka nem aludt sok-sok napon át, úgy, hogy napközben azt nem pótolta, tehát nem cserélte fel a napszakokat. Én már olyan fáradt voltam, hogy fizikailag fájt. Ettől idegileg is teljesen kimerültem. Aztán kórházba kerültem (epegörccsel és kiszáradással) és kipihentem magam. :) 3 napig aludtam.

Szóval én azt gondolom, hogy lehet annyira kimerülni fizikailag, idegileg, hogy az ember kiabáljon. Na persze nem naphosszat, velem is csak 3-4 éjszaka történt meg. A többin meg Született feleségeket néztem. :))

2012. ápr. 5. 22:15
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Annak ellenére, hogy imádom a fiam, rengeteget játszunk, nevetünk, rengeteget van ölben, bizony volt alkalom, hogy annyira lefárasztott (több órás kínlódás, nyűgi), hogy szakadt a cérna és kiabáltam...

Természetesen nem rendszeres, de előfordult... Emberek vagyunk, nem szeretem az álszentséget. Ha az ember feszült, akkor a visszafojtás sem tesz jót.

Azt gondoljátok, hogy azt nem érzi a baba? Ki kell hogy ábrándítsam azt a válaszolót, aki úgy gondolja, hogy a baba előtt semmit nem kell kimutatni. Ennél sokkal érzékenyebb antennái vannak, abszolút érzi anya hangulatát. Csak ebben az esetben jön létre az, amit a pszichológusok kettős kötésnek hívnak, hogy mást mutatok kifelé, mint amit érzek, ettől a baba totál összezavarodik. Én maradok az őszinte változatnál, szerencsée ritkán borul a bili, de nem lesz tőle semmi baja.

Természetesen a folyamatos ordibálás gáz, de ott anyával is komoly gondok lehetnek..segítségre szorulna!

2012. ápr. 5. 22:39
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó! Én nem elfojtom a haragom, hanem nem rajta vezetem le. Nagy különbség. :) De látom itt annyit ír az ember h nem ordibálok a pár hónapos kisbabával egyből álszentnek vagyok titulálva...Miért nem csodálkozom? :)
2012. ápr. 5. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!