Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Előfordult veletek,...

Anyukák! Előfordult veletek, hogy kiabáltatok a kisbabátokkal? (kb 6hós)

Figyelt kérdés
Folyamatosan hallom a szomszédból anyukát, hogy ordít a kisfiával. Panelban lakunk, uh eléggé áthallatszik. Erre van mentség? Én nem tudom, de sztem ez nem túl jó..:S (Nekem nincs gyerekem)
2012. ápr. 5. 19:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem arról van szó, hogy értelme van-e a kiabálásnak. Persze, hogy nincs. De nem tudhatjátok, hogy az az anyuka milyen körülmények között él, milyen az idegi állapota, esetleg szülés utáni depresszióban szenved, stb.

Ez természetesen nem mentség, és nem is védeni akarom, de lehet, hogy már végső elkeseredésében kiált rá a gyermekére. Ettől függetlenül biztosan nagyon szereti.

2012. ápr. 5. 20:43
 12/28 anonim ***** válasza:

mégsem a gyereken töltöm le az idegességemet

Azért mert az írtuk,hogy fordult már elő, azért az nem jelenti,hogy rendszeresen rajta töltjük ki!

2012. ápr. 5. 20:43
 13/28 anonim ***** válasza:
A folyamatos ordibálás alatt mit értessz? Minden nap előfordul? Egész nap? Apuka otthon van vajon amikor ez történik?
2012. ápr. 5. 20:48
 14/28 anonim ***** válasza:
Értem én mit mondasz kedves utolsó, de én a kérdésre válaszoltam nem pedig általánosságban az anyukákról. Azt írta a kérdező, hogy folyamatosan hallja az ordítást. Én erre reagáltam, hogy nem értem, hogy egy anyuka miért ordibál folyamatosan a pár hónapos gyerekével. Nem arról van szó, aki néha-néha felemeli a hangját végső elkeseredettségében...
 15/28 anonim ***** válasza:
Már nem utolsó, elnézést.
 16/28 A kérdező kommentje:
Mindennapos..ezért foglalkozom vele..Bár tudom, hogy nincs közöm hozzá..Csak zavaró, hogy éppen esetleg úgy vagyunk, hogy egymással tudnánk foglalkozni párommal (sokat utazik) akkor elkezd sírni a baba. Ok! Előfordul, azért baba hogy sírjon. De 3 percre rá már ordít vele az anyja, hogy "fogd már be" és hasonlóan kedves társait..Ha a srác is itthon van, akkor nem sír annyit a baba. Amúgy teljesen normálisnak tűnik a csaj.
2012. ápr. 5. 20:59
 17/28 anonim ***** válasza:
melyik városban laksz,csak mert van egy ilyen szomszédunk nekünk is ?
2012. ápr. 5. 21:01
 18/28 A kérdező kommentje:
Bp.
2012. ápr. 5. 21:03
 19/28 anonim ***** válasza:
akkor nem ugyanarról van szó
2012. ápr. 5. 21:04
 20/28 anonim ***** válasza:

Milyen a kapcsolatod a szomszédoddal? Szoktatok beszélgetni? Esetleg nem tudnál neki segíteni?

Budapesten belül merre van ez a "kedves" anyuka? Én is ismerek egy ilyet..

2012. ápr. 5. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!