Mennyi időt tölttök naponta kinn a szabadban kisbabátokkal (3-6 hónapossal)?
5,5 hónapos
Télen délutánonként sétáltunk 1-1,5 órát és utána kinn aludt a teraszon. Most, hogy jött a jóidő délelőtt 0,5-1 órát(bolt,piac, hentes). Délután 1-1,5 óra séta. ÉS ezenkívül még az udvaron nézelődünk kb fél órát.
Tegnap volt 6 hónapos.
Délelőtt 3 órát, délután 2 órát vagyunk kint.
Nem azért, mert ő annyira szereti, hanem mert van egy 2,5éves nővére is, aki játszótérfüggő.
Babakocsiban vagy mei-tai-ban viszem ki a picit, kb 1 órát szokott aludni de. és du. is.
mikor hogy
most a legkisebbel már egy hetesen 2-3 órát voltunk kint egy-egy alkalommal (nem tehetem meg h bezárom a tesókat a lakásba) most 4 hónapos a legkisebb és már többször voltunk egész napos kiránduláson vele
de az első gyereknél is nem egyszer előfordult h ha szép idő volt egész nap kint voltunk
télen is alap a 1-2 órás séta akár napi 2x is :-)))
mindegyik nagyokat aludt a babakocsiban vagy a kendőben
egy akkora baba ha jó az idő simán kint lehet akár egész nap is
(ezért is egészségesebbek és strapabíróak a vidéki gyerekek mert kicsi koruktól sokat vannak a jó levegön)
Kedves Claritasa!
Hát igen, tudom, hogy az lenne a legjobb, ha állandóan kinn lenne a gyermek, épp azért írtam ki a kérdést, mert mindig bosszant, hogy biztos nem vagyok vele kinn eleget, mert annyira macerás (és unalmas) ez itt városban, panelből :( Ha ébren van, a baba se rajong túlzottan a kocsiért. Nyár idejére inkább "vissza is költözöm" vele a szüleimhez falura, hogy folyton kint lehessünk.
szia én is panelben lakom de a város szélén (Bp) szerencsére
én azt gondolom ha a városi emberek kicsit túlféltik a gyerekeket .-))
szal jó döntés volt falura mennetek :-))
Szia! Mi már 6 hetesen voltunk a levegőn 30 perceket kb..
3-6 hónaposan már órákat. Míg engedte a nap nyáron. :)
De mi családi házban lakunk. Jót tesz a levegő, télen is nyugodtan vidd ki azt is szoknia kell. Nem lesz baja nem kell aggódni. Jobban is fog aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!