Van még, akinek ekkora cirkuszt rendez a gyereke a dokinál?
Igen, az én fiam is. A lányom elég hamar leszokott róla, mert a gyerekorvos, és a védő egy helyen van, és terhesen havonta mentem oda, és ő csak játszott az ott lévő játékokkal, senki nem is szólt hozzá. Szóval ő megnyugodott hamar.
A fiam viszont egy tragédia. Másik orvoshoz járunk, itt játékok sincsenek. De ha már befordulunk a sarkon, akkor kezdi. Ha én vagyok beteg, vagy a nővére, akkor is sír. Vizsgálat közben kiabál az orvossal, bár csak halandzsa, de gondolom azt mondja, hogy ne bántsd már a tesómat!
Én is nagyon cikinek érzem, pláne, hogy az óvodás lányom havonta egyszer legalább beteg, aztán végigmegy az egész családon. Szóval nagyon gyakran megyünk a dokihoz. És már vagy egy éve kapott oltást, azóta sem bántották, és nem felejti el. A mi doktor nénink is nagyon kedves, de nem hatja meg. Matricát szokott adni, de a fiam nem fogadja el tőle, annyira haragszik rá.
Előnye, hogy soron kívül azonnal bemehetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!