Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más gyereke is utogeti a fejét?

Más gyereke is utogeti a fejét?

Figyelt kérdés
14 hos a kislányom. Ha beduhodik, nem az van amit o akar, akkor utogeti a fejét és hisztizik! Másnál is így van?
2012. márc. 21. 08:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, igen! Az én kisfiam is ezt csinálja, szintén 14 hónapos! Viszont más gyerekekkel ellentétben minket sohasem üt, harap, vagy csikar. Mindig magán vezeti le a dühét és fogalmam sincs hogy mivel lehetne erről leszoktatni! :( Nem tudom mennyire normális ez, de nem hinném, hogy az! Amúgy egy teljesen kiegyensúlyozott normál képességű kisfiú, még csak azt sem mondanám, hogy hisztis vagy akaratos. Te mivel próbálod leszoktatni?
2012. márc. 21. 09:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Probálom mondani neki,hogy nem szabad bántani a fejecskét, mert bibis lesz. Csak simi, simi szabad. Utána elkezdi simogatni.

Nem agresszívan uti magát, hanem amikor valami nem sikerul, vagy nem ugy van ahogy szeretni, egy párszor meguti a fejét. Engem nagyon zavar. Amugy jokedvu kislány, szeret játszani, sétálni, beszélget is, rengeteg szot mond, kommunkikál. Nem ertem ilyenkor ezt a viselkedést!

2012. márc. 21. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg egy cipőben járunk. A fiam ugyan ezt csinálja! Én is ezt a módszert alkalmazom :) Először azt hittem a füle fáj, de az biztos hogy nem. Szerintem kinövik...legalábbis bízom benne. De mindig az jár a fejemben amikor idegenek előtt csinálja, hogy tisztára azt hiszik verem a gyereket! :)
2012. márc. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!