Más gyereke is utogeti a fejét?
Figyelt kérdés
14 hos a kislányom. Ha beduhodik, nem az van amit o akar, akkor utogeti a fejét és hisztizik! Másnál is így van?2012. márc. 21. 08:38
1/3 anonim válasza:
Igen, igen! Az én kisfiam is ezt csinálja, szintén 14 hónapos! Viszont más gyerekekkel ellentétben minket sohasem üt, harap, vagy csikar. Mindig magán vezeti le a dühét és fogalmam sincs hogy mivel lehetne erről leszoktatni! :( Nem tudom mennyire normális ez, de nem hinném, hogy az! Amúgy egy teljesen kiegyensúlyozott normál képességű kisfiú, még csak azt sem mondanám, hogy hisztis vagy akaratos. Te mivel próbálod leszoktatni?
2/3 A kérdező kommentje:
Probálom mondani neki,hogy nem szabad bántani a fejecskét, mert bibis lesz. Csak simi, simi szabad. Utána elkezdi simogatni.
Nem agresszívan uti magát, hanem amikor valami nem sikerul, vagy nem ugy van ahogy szeretni, egy párszor meguti a fejét. Engem nagyon zavar. Amugy jokedvu kislány, szeret játszani, sétálni, beszélget is, rengeteg szot mond, kommunkikál. Nem ertem ilyenkor ezt a viselkedést!
2012. márc. 21. 10:21
3/3 anonim válasza:
Akkor tényleg egy cipőben járunk. A fiam ugyan ezt csinálja! Én is ezt a módszert alkalmazom :) Először azt hittem a füle fáj, de az biztos hogy nem. Szerintem kinövik...legalábbis bízom benne. De mindig az jár a fejemben amikor idegenek előtt csinálja, hogy tisztára azt hiszik verem a gyereket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!