Másnak a férje is öklendezik (hány) a babája/gyereke kakijától?
Vagy csak engem áldott meg ilyen apukával az ég. Az előbb tisztába tettem a fiaimat, már ha csak bekakiltak, és érzi öklendezik, mikor kibontottam a kicsi pelusát, odanézett, meglátta a kakiját és elszaladt hányni. Szó szerint.
Ha tudja hogy mindárt megyek, hozzá se nyúl a pelushoz, ha a lányom akkor kakil a bilibe, mikor pl fürdök, ki kell jönnöm. ?
Halálra röhögtem magam ma is rajta, annyit öklendezett, pedig már nem babák, 1,5 évesek az ikrek. (bár pont ezért büdi a kakijuk ugye, mikor anyatejesek voltak, még ki is cserélte)
Szerencsére nem, de vannak ilyen emberek, akik rosszul vannak!
Nincs ezzel gond!:)
Pff... az enyém is ilyen. Amíg anyatejes volt a kisfiunk, ő is tisztába tette, de azóta nem hajlandó. Gyakran vigyáz rá, ha suliban vagyok, és volt olyan, hogy otthagyta a gyereket a pelenkázón, és kirohant hányni. :S
Valahol sajnálom, nyilván nem direkt csinálja, de néha felteszem a kérdést magamnak vagy neki, hogy mi lenne, ha én is ilyen lennék? Soha nem lenne tisztába téve a gyerek?
A férjem a száján vesz levegőt ekkor és így semmi baja nem lesz.
Nekem viszont az elején - ha szégyen, ha nem - volt, hogy rohannom kellett a wc-hez mert öklendezni kezdtem. Még jó, hogy a párom épp itthon volt..
Én eléggé érzékeny vagyok a szagokra. Mostanában is van 1-2 érdekes szagú széklete a lányunknak - éljen a hozzátáplálás :) -, de most már uralkodom magamon.
De, azért szerencsére eddig nem hánytam még le :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!