11 hetesem 2 hete rágja az öklét, ujjait. De most már annyira, hogy 4 ujj egyszerre van a szájában és olyan mélyre dugja, hogy öklendezik, volt hogy hányt is. Mit tehetnék?
cumi nem segít?
az én kisfiam (14 hetes) is gyömöszöli az öklét a szájába, illetve most már csak a bal kezének a mutatóujját
De igen, nyálazik.
Én sem hiszem, hogy a foga, korai lenne még szerintem. De azért már ismerem a babám, igen, adok neki enni, de utána is tömködi, látom hogy jól lakott. Egész nap nem lehet éhes.
Cumizni sajnos nem tud, csak ha ott állok mellette, mert folyton kiesik neki.
Az én lányom is ezt csinálja, ő ma 12 hetes. Neméhes, egyszerűen gondolom jól esik neki. Sokszor ő is begyömöszöli az egész öklét, és még tolná be mellé a másikat is. :D
De már nem csak az öklét tolja, már azt is, ami a kezébe akad (textil pelus, előke, az én pólóm). :)
11.37
Nem tudom miért írtad ezeket, attól még ledugja az ujjait a torkán. Ezekkel tisztában vagyok és hidd el mindent úgy csinálok ahogy írtad. Sokat éneklek neki, mutogatok neki tárgyakat, csörgőzünk, beszélgetünk, tornázunk.
Fejlődési ugrás? Hmmm, ezen gondolkodtam, de neki elmaradt a 6 hetes, ami 9 hetes korában jelentkezett. Nem hiszem hogy 2 hét elteltével megint ez lenne. Bár most nagyon sűrűn eszik kicsiket. De amikor tuti jól van lakva, akkor is gyömöszöl :-)
Nem zavarna, ha nem dugná az ujját a torkáig és nem öklendezne.
Ja meg van, hogy szopi közben kiköpi a cicit és megint a kezét rágja. Többször úgy kell kivennem a szájából, hogy visszatérjünk a cicire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!