Miert öklendezik? Tapasztaltatok esetleg hallottatok hasonlo esetröl?
Szia. Nekem lányom van, és ő azóta öklendezik, (illetve akkor) ,mióta bilibe, wc-be pisil. Megérzi a saját pisije szagát, és öklendezik. De csak reggel!!! Más napszakban nem.
Illetve még akkor szokott, mikor hajszál kerül a szájába. De egy jó ideje már mondja is, hogy haj van a szájában :)
2,5 éves.
Igen, lehet, hogy az etelnek van valami köze a dologhoz, mert en is eszrevettem, hogy ha kinyitom a hüttöt, vagy eppen ranez az etelre, vagy erzi az etel illatat(szagat), akkor csinalja ezt.De nem hinnem hogy tiltakozna az eves ellen, mert ma pl. ebed keszites közben jött ra az öklendezes pedig ehes volt es evett is szepen.Vagy ma kerte a kakaot es mikor öntöttem a tejet a poharba rajött megint az öklendezes es odatartottam neki a poharat es mar itta is,ugyhogy nem hiszem, hogy valamifele tiltakozas lenne...bar mar nem lepödnek meg semmin...elvigyem orvoshoz?
Köszi a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!