Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek tartjátok a görögöket? Miket hallottatok, tapasztaltatok róluk?
Voltam Görögországban és kedvenc országommá vált - Magyarország után természetesen. Ennek nagyrészt a görög emberek is az okozói. Amikor ott voltunk, csak jó tapasztalatokat szereztünk. Mosolygósak, kedvesek, figyelmesek, segítőkészek voltak. Bárkivel lehetett angolul beszélgetni, a 13 éves kisfiútól elkezdve a 60 éves bácsiig. Mindenhol örömmel fogadtak minket és meg sem próbáltak átverni sehol, sőt. Nagyon korrekten állnak az emberhez. Mondhatnánk persze, hogy ez a természetes, ha már belőlünk élnek, de sajnos ez nem igaz, Bulgáriában ennek az ellenkezőit tapasztaltuk. Ott még attól sem kellett tartanunk, hogy meglopnak. A bevásárlóközpont előtt a kis nő nyugodt szívvel otthagyta a tető nélküli kocsijában a kistáskát, míg elment vásárolni, és mikor visszament, ugyanúgy ott maradt.
Igaz egyszer csak azt vettük észre, hogy eltűnt a gumimatracunk. Már kezdtünk mérgelődni, mikor mondták, hogy előfordul, hogy a gyerekek kölcsönveszik a látszólag használatlan dolgokat. Amikor odamentünk a medencéhez és épp szólni akartunk, a gyerek rámutatott a matracra, mi bólogattunk, hogy "igen, ezért jöttünk", és mosolyogva azonnal hozta is ki nekünk.
Szóval csupa csupa csupa jó tapasztalat. Itthon is mindig elmegyünk a görög kisebbség estjeire és nagyon kedvesen fogadnak minket, tanítgatják a táncaikat, sokat nevetgélünk stb. Éppen ezért idén is megyünk Görögországba. :)
Köszönöm utolsó. Ilyen választ szerettem volna.
Milyen estekre szoktatok elmenni és hova? Van valami konkrét görög zenekar esetleg?
Az nagyon jó lehet:)
És ennek a Mydros-nak a tagjait is ismered?
Lehet hülye kérdés lesz, de a férfi tagok szoktak csajozni? Van közöttük olyan?
(bocsi, hogy kérdezgetlek még, remélem nem zavar)
Semmi gond, szívesen válaszolok, ha tudok. :)
Nem mondanám, hogy ismerem őket, még egyszer régebben váltottunk pár semleges szót. Fogalmam sincs, hogy szoktak-e csajozni, én általában szórakozom ott, ők meg zenélnek. :)
Csak nem egy görög pasit akarsz felszedni mindenképp? :D
Az az igazság, hogy pont beletrafáltál, ugyanis a Mydros egyik tagja a minap szólított le. Ritka nálam, aki elsőre ennyire megfog. Beszélgettünk, flörtölgettünk. Rendes, aranyos pasinak ismertem meg...legalábbis amennyire meg lehet ismerni valakit pár órácska alatt. Azért is tettem föl ezt a kérdést, mert egyik ismerősöm azt mondta, hogy a görögök általában megbízhatatlanok...és így nem tudom. Azt mondta, hogy meg fog keresni majd fészen. Mondjuk nem is értem, hogy miért nem a telefonszámomat kérte el, de persze ezt nem mondtam neki. Gondoltam, hogy ha már ő mondta ezt, így mihamarabb bejelöl. De sajnos ez nem történt meg eddig..
hát szóval ez a helyzet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!