Mit hallottatok/gondoltok/tapasztaltatok a Mátyás Király Udvari Komondor aranykoszorús mestertenyészetről?
Én beszélgettem velük egyszer, mikor egy ismerősöm komondort akart. Nagyon szimpatikus volt a hozzáállásuk az egész kutyázáshoz. Mivel náluk nem volt kiskutya, ajánlották az egyik tenyészetet, ahol fedezett egy kanjuk.
Előttem író: áruld már el, hogy akkor honnan vennél?
Azért mert 11 kutyája van, az nem jelenti, hogy nem foglalkozik velük megfelelően. Mitől jobb az, ahol 6-7 kutya van, mint ahol több? Ez pont annyira nem reális, mintha az ellenkezőjét állítanám. Simán kötözködés.
Köszi a válaszokat!
Szerintem egyáltalán nem gond a 11 kutya, ha tud róluk gondoskodni, márpedig tud, hiszen ha nem tudna, akkor nem születnének olyan gyönyörű kutyák náluk, mint MKU Nyalka. Nézzétek meg, milyen szép kutya, neten fenn van. A 3. válaszolónak külön köszönöm! :)
én innét vennék ha már egyszer megkérdezted.
emígy mondjuk 2-3 kutyával sokkal többet lehet foglalkozni és több időt tölteni a tanításukra mint 12-re.
Feltéve, hogy rászánják.
Nekem van itthon 13 kutyám, de le lehet ellenőrizni, hogy mivel itthon dolgozom és egész nap körülöttem vannak, többet foglalkozom velük, mint akinek van 4 a kert végében a kennelbe zárva.
Ez sem ismérv semmire, hogy valakinek hány kutyája van. Jó, a 40-50 az már a nagyüzemi szaporító kategória, elismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!