Másnak a férje is öklendezik (hány) a babája/gyereke kakijától?
Vagy csak engem áldott meg ilyen apukával az ég. Az előbb tisztába tettem a fiaimat, már ha csak bekakiltak, és érzi öklendezik, mikor kibontottam a kicsi pelusát, odanézett, meglátta a kakiját és elszaladt hányni. Szó szerint.
Ha tudja hogy mindárt megyek, hozzá se nyúl a pelushoz, ha a lányom akkor kakil a bilibe, mikor pl fürdök, ki kell jönnöm. ?
Halálra röhögtem magam ma is rajta, annyit öklendezett, pedig már nem babák, 1,5 évesek az ikrek. (bár pont ezért büdi a kakijuk ugye, mikor anyatejesek voltak, még ki is cserélte)
Szerencsére nem öklendezik tőle. :) Bár nem is nagyon kell tisztába tennie.
Húgom viszont "fél" a pelenkától. Tisztába teszem a lányomat, megcsinálom a csomagot és még kidobni sem meri :) Szoktam vele viccelődni olyankor, és dobálom felé a pelust :)))
Egyedülálló apaként az elején (fél éves korától kezdve) én is ilyen voltam. A látványt még igen, de a szagot nem bírtam elviselni. Anyum azt mondta, kenjek az orrom alá valami erős szagú testápolót. Így már minden jó volt, aztán egy idő után már nem okozott gondot az, ha nem kentem be. Hozzászoktam. :)
22F
Köszönöm a válaszokat. És nagyon örülök hogy te is írtál apuka, épp az előbb olvastam valamelyik kérdésnél a válaszodat, és nagyonnagyon nagy vagy a szememben!!!
Nem tudom merre laksz, de ha kell valamiben segítség, szívesn ha tudok!
Az én lányom meg májusban lesz 3,5. :-)
Gratulálok a picihez és saját magadhoz, büszke lehetsz magadra. Kicsit messze vagyunk, de ha esetleg megnéznétek mondjuk a Balatont, szállást biztosan tudok. (pici falu, jó levegő) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!