Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak a férje is öklendezik...

Másnak a férje is öklendezik (hány) a babája/gyereke kakijától?

Figyelt kérdés

Vagy csak engem áldott meg ilyen apukával az ég. Az előbb tisztába tettem a fiaimat, már ha csak bekakiltak, és érzi öklendezik, mikor kibontottam a kicsi pelusát, odanézett, meglátta a kakiját és elszaladt hányni. Szó szerint.

Ha tudja hogy mindárt megyek, hozzá se nyúl a pelushoz, ha a lányom akkor kakil a bilibe, mikor pl fürdök, ki kell jönnöm. ?

Halálra röhögtem magam ma is rajta, annyit öklendezett, pedig már nem babák, 1,5 évesek az ikrek. (bár pont ezért büdi a kakijuk ugye, mikor anyatejesek voltak, még ki is cserélte)

2012. febr. 24. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ilyen. Én nem bírom ki röhögés nélkül, amikor öklendezik. Pelenkázni szinte soha nem szokott, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor csinálta a 3 év alatt. Viszont a bilit néha muszáj volt kiürítenie, azt nem hagyhatta bűzölögni ha éppen nem értem rá. Most már átszoktattuk a kisfiamat a WC-re, de még most sem szereti Ő intézni. A 7 hónapos kislányunkat meg még soha nem tette tisztába.
2012. febr. 24. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem öklendezik tőle. :) Bár nem is nagyon kell tisztába tennie.

Húgom viszont "fél" a pelenkától. Tisztába teszem a lányomat, megcsinálom a csomagot és még kidobni sem meri :) Szoktam vele viccelődni olyankor, és dobálom felé a pelust :)))

2012. febr. 25. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Van ilyen... nálunk én viselem nehezebben, apa jobban (bár én azért nem vagyok nagyon rosszul tőle, de nehezen viseli a gyomrom a szagokat, kissé forog). Én azt nem bírom ha hánynak körülöttem, már előre félek tőle mi lesz amikor hányós beteg lesz esetleg kismanóm...
2012. febr. 25. 12:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyedülálló apaként az elején (fél éves korától kezdve) én is ilyen voltam. A látványt még igen, de a szagot nem bírtam elviselni. Anyum azt mondta, kenjek az orrom alá valami erős szagú testápolót. Így már minden jó volt, aztán egy idő után már nem okozott gondot az, ha nem kentem be. Hozzászoktam. :)

22F

2012. febr. 25. 12:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. És nagyon örülök hogy te is írtál apuka, épp az előbb olvastam valamelyik kérdésnél a válaszodat, és nagyonnagyon nagy vagy a szememben!!!

Nem tudom merre laksz, de ha kell valamiben segítség, szívesn ha tudok!

2012. febr. 25. 12:50
 16/18 anonim ***** válasza:
Pest megyében lakok. Köszi a segítség felajánlást, de eddig boldogulok. :) Májusban lesz 3 éves, innetől már könnyebb lesz az élet. Tavaly október-novembertől kezdve már szobatiszta, így már csak ki kell vinnem a kis bilijét.
2012. febr. 25. 12:54
 17/18 A kérdező kommentje:

Az én lányom meg májusban lesz 3,5. :-)

Gratulálok a picihez és saját magadhoz, büszke lehetsz magadra. Kicsit messze vagyunk, de ha esetleg megnéznétek mondjuk a Balatont, szállást biztosan tudok. (pici falu, jó levegő) :-)

2012. febr. 25. 12:58
 18/18 anonim válasza:
Nem. Ha ő érzi meg előbb, akkor csak annyit szól, hogy kaka van. Én meg takarítom. Ha nagyon kell biztos megcsinálja, de nem erőltetem.
2012. márc. 13. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!