Érezte már úgy valaki, hogy nem szereti a kicsi gyereke?
Türelem! Ez a megoldás!
Próbálj meg az ö fejével gondolkozni! Én ezt teszem és működik :) vissza kell menni gyerekbe. :)
Arra lennék kíváncsi, hogy miben nyilvánul meg az amiért úgy érzed mintha nem szeretne?
Csak abban, hogy ellenszegül? vagy másban is?
Köszönöm, hogy ilyen hamar írtatok hasznos dolgokat!
Hogy miben nyilvánul meg? Ami különösen rosszul esik tőle, ha pelenkázás közben pl direkt és erősen megrúg, kicsit erélyesebben szólok rá, akkor visszakiabál. Most pl beteg szegényke, de az apjának szó nélkül hagyja, hogy kiporszívózza az orrát, velem meg tekereg, hisztizik, ordít, úgy csinál, mint ha én ezzel rosszat tennék neki vagy bánati akarnám (biztos nem kellemes, de apjának tényleg hagyja...). A telefonomat is egyszer csak felkapta, elszaladt vele, földhöz vágta, és darabokra tört. Persze direkt, mert tudta, hogy nem szabad, korábban már sokszor szóltam neki szépen, elkértem tőle, ha véletlen megkaparintotta. Ilyen és hasonló dolgok esnek rosszul tőle :(.
nem vivtad meg ki a tiszteletet. Igenis erelyesen ra kell szolni, egy-ket fenekreveres sem art. Tanulja meg hogy az anyja vagy, nem a jatszopajtasa.
Probalgatja a hatarokat, normalis dolog, de az is normalis dolog ha megmutatjuk neki hogy eddig es ne tovabb.
Szerintem túl nagy ügyet csinálsz az egészből!
Engem is rugdos pelenkázás közbe, de csak azért mert unja!
Adj a kezébe valami játékot amit szeret és egyből nem fog rugdosni, hanem azzal lesz elfoglalva.
Nálunk mindenből van egy a gyereknek is,
távirányító, telefon..stb
És ha el lopja az enyémet akkor oda viszem neki a sajátját, és kicserélem. A gyereknek mindig az kell ami neked van! Mindig az az érdekesebb ami a te kezedben van!
Vívd ki magadnak a tiszteletet!
a Rákiabálás nem jó, mert azt játéknak fogja fel!
Én is próbálkoztam ezzel, annyi lett hogy a gyerek röhögött!
Remélem segitettem
Hát én kegyetlen vagyok, amikor alvás idő van délután és beteszem a kiságyba 1-2 perc hiszti és már alszik is mint a kis angyal, mert tudja, hogy nincs mit tenni az van amit én szeretnék.
Az apja lágyabb szívű, és amikor ö próbálja altatni amikor én néha távol vagyok, na akkor van az amit te leírtál, hiszti órákig, és a végén nem alszik :)
Úgy hogy rendszerint mire hazaérek addigra hulla fáradt és leteszem és alszik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!