Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érezte már úgy valaki, hogy...

Érezte már úgy valaki, hogy nem szereti a kicsi gyereke?

Figyelt kérdés
Lehet, nem jól fogalmaztam meg, de már szinte minden nap sírok és érzem magam sz.rul, ahogy a másfél éves kislányom viselkedik velem. Valahogy nem tudok rájönni a megoldásra, mintha egyáltalán nem találnám vele a hangot. Nem mondom, hogy soha nincs jó napunk, de általában nem ez a helyzet. Tudom, hogy ez életkori sajátosság is, hogy próbálgatja a határokat, de már tényleg ott tartok, hogy azt gondolom, direkt bosszant olyan dolgokkal, amit nem szabad. Ami miatt meg rettenetesen szégyellem is magam, hogy időnként már az jut eszembe, hogy megérdemelné, hogy kikapjon vagy hogy egyszerűen nem is kéne vele foglalkoznom, mert úgyis minden lepereg róla. Biztos meg fogom kapni, hogy mekkora sz-r szemét alak vagyok, de hátha vki tud okosat is mondani.
2012. márc. 31. 14:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam 3éves és most csinálja ezeket,eddig olyan jó kisfiu volt most meg totál feszegeti a határokat! Én arra gondolok az is lehet a gond hogy nem tudok annyit foglalkozni vele mint ezelőtt!
2012. márc. 31. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!