Van még, akinek ekkora cirkuszt rendez a gyereke a dokinál?
Szia! Nálunk is ez a helyzet volt mindig. Lassan 4 éves és mostanában kezd normalizálódni a helyzet, bár még néha "elborul" az agya vizsgálat közben a gyermekemnek(ha beteg és rosszul van nem tűri a vizsgálatot, mikor kontrolllra kell visszavinni, meg tudom vele beszélni, hogy okos legyen)... Kb 7 hónapos volt, mikor betegsége miatt kapott 5 napig napi 2 injekciót. Azóta már csak ha a parkolóba értünk ordított egészen míg ki nem értünk a rendelőből. Én is kellemetlenül érzem magam miatta, de a dokinénink csak mosolyog rajta. Mindig próbálja lekenyerezni matricákkal, de a kislányom szóba sem áll vele.
Majd kinövi, ha okosodik.
Múltkor bementem egy szemüvegboltba a lányommal, mire egy fehér ruhás nő előlépett, lányom meg elkezdett visítani és nem vett közben levegőt, úgy megijedt. Miközben csak egy hülye szemüveget szerettem volna magamnak nézni!
Egyre jobban fél a dokiktól, mondjuk nálunk a gyerekdoki tök gáz, nem csoda hogy tőle rossz benyomásokat szerzett...
Igen, én is kellemetlenül érzem magam, mert akinek nincs gyereke, vagy halk és nem félős a gyereke, az engem néz ilyenkor hülyének, hogy biztos így nevelem. :)
Na, hát ez van, nincs itt gond, ki fogják nőni, csak nem fog 18 évesen is visítani az orvosi rendelőben. :)
a lányom 18 hósan eltörte a kezét.
na azóta a fehér köpeny látványától úgy ordít, mint akit nyúznak. így a 2 éves státuszt kihagytuk :)
a védőnőnél még a mérlegre sem hajlandó felállni.
majd csak kinövi(k)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!