Akinek nem szerette a gyereke a hust hogyan csempeszte az eteleibe, megszerette kesöbb egyaltalan?
Igen nekem ezt javasolta a gyerekorvos hogy turmixoljam bele hogy ne érezze illetve ha nagyon nem megy, hagyjam rá nem lesz tőle semmi baja ha kielégítően táplálkozik. Sok egyéb forrásból beviszi a fehérjét (amúgy sajtot túrót, tejfölt joghurtot minden ilyesmit evett).
Most 4 éves és 2 hónapja kifejezetten a husit kéri az ebédből, a levesből stb.!!! Úgyhogy változik ez.
Elsönek igaza van. Lányom sem eszi a húst, de parízert igen (habár za nem hús), és néha nap sikerül úgy össze vágnom hogy nem érzi meg hogy hús van benne. Müllerben lehet hipp húspépet kapni, azt is tehetsz bele.
De ha normálisan eszik pl sajtot, tojást akkor nem kell eröltetni. Szomszéd csajnak sem ette, majd kb 2 éves korában egyszer bele harapott anya husiába és onnantól megeszi.
adj neki sok hüvelyest, meg amiben sok fehérje van.
Én szoktam csinálni fiamnak kukorica lepényt(1 konzerv kukoricát,1 tojást,2 ek lisztet, 1 kk sütőport összemixelni, olajjal megkent felhevített serpenyőbe evőkanállal kiadagolni, mind két oldalát megsütni)
ennek elég erős kukorica íze van,ha ebbe beleteszel sima főtt, apróra vágott husit biztos nem érezné meg.
Fiam nagyon szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!