Akinek nem volt egyáltalán segítsége, az a babát mennyi idős korától vitte magával pl. nagyobb bevásárlásra, hivatalba, stb?
Segítségem csak a férjem, aki este későn jön haza, így egyedül vagyok a babámmal egész nap. Most még csak 3 hetes, nem rég vittem ki először sétálni. A bevásárlást, vásárlást, ügyintézést eddig a férjemmel meg tudtuk oldani, de sajnos most már magamnak kell intéznem és hát a fiamat nem hagyhatom egyedül, bébiszetter meg kilőve több okból is. Autóval mennénk mindenhova, persze csak oda,ami gyalogosan messze lenne.
Aki nagyon kicsi korától vitte magával a gyerekét mindenhova az hogy csinálta? A nap ugyanazon időszakában mentetek ide-oda, vagy amikor épp bealudt, akkor indultatok el? Bepakoltátok a fél házat, mindenre felkészülve?
Mit csináltatok ha elkezdett nagyon sírni, de semmivel sem tudtátok lenyugtatni?
Minden praktikára, tanácsra kíváncsi vagyok!Első baba és kicsit félek vele elindulni.
Fél éves korától nevelem teljesen egyedül. Amikor el kellett menni, akkor felpakoltam a kicsit kenguruba és vittem. Kocsim, jogsim nincs, így tömegközlekedéssel utaztunk, teljesen be volt fedve a kis arcocskája/fejecskéje, nehogy legyen valami baja és szerencsére nem lett soha semmi. Ez ment 1 éves koráig, mikor beadtam bölcsibe, mert vissza kellett mennem suliba (nappalis vagyok), így ha kellett valami ügyet intézni, akkor napközben intéztem.
Vasárnaponként ejtettem meg a nagy bevásárlást, vittem babakocsival a kislányomat.
Ha sírt, megnyugtattam, beszéltem hozzá, adtam neki játékot, vagy megitattam. Viszonylag hamar megnyugodott mindig, sosem volt túl nagy problémám a kicsivel Hálistennek. :)
22F
3 hetesen már a Lehel piacon vásároltam vele. Szerintem nem kell túlaggódni. A kocsiban biztos el fog aludni (ha még ilyen pici), a hordozót meg rápattintod a babakocsi kerékre és már mehettek is, fel sem fog ébredni. Annyi, hogy egyszerre csak egy helyre vidd, és próbálj időben végezni.
Kisfiam sokkal jobban és többet alszik napközben a séták közben, mint a kiságyában. Otthon 2 óránként eszik, ha úton vagyunk 4et is kibír...
Köszönöm a hasznos tanácsokat mindenkinek!
Egyszerre csak egy helyre fogunk menni és visszük a fél házat is magunkkal. A kocsiban úgyis elfér :)
Gondolom egy idő után meg csak megszokja hogy jövünk megyünk, és majd én is belerázódom a dolgokba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!