Van olyan, hogy egy újszülött szinte nem vagy alig sír? Ismertek ilyen babát?
Lányom az elején 13 órát sírt végig. Igen, nem kamu...egyhuzamban, naponta. Azt hittem eret vágok. :(
Aztán jobb lett, amikor már csak 5-6 órát sírt...
Szóval igen, van rosszabb is a 2-3 óra sírásnál.
Megoldás? Nem tudom. Sok mindent kipróbáltunk, de csak az idő múlása segített. Tudom sz.ar szöveg, én is utáltam, de igaz.
Kitartást és türelmet kívánok Neked!
Utolsó vagyok: amúgy igen, van olyan baba, aki alig sír.
Sógornőm egyszer mondta, hogy egyszer 1 órán át sírt a babája, és hogy tökre meglepődött ezen, mert soha nem csinált még ilyet.
Hát én is meglepődtem, hogy van olyan baba, aki csak 1 órát sír, egyszer, néha-néha...
:)
A mi kislányunk is sokat sírt az első időszakban, de aztán ez mindig egyre kevesebb lett. A 2-3 óra egyáltalán nem sok nekem volt hogy csak éjszaka sírt annyit.Nagyon nehéz volt elaltatni, pedig minden rendben volt nála.Az első 3 hónapban lehet hasfájástól is, bár az enyém nem volt hasfájós.Azt mondta a doktornő is meg a védőnő is, hogy az a jó, ha sír, akkor baba egy baba, hiszen ő így kommunikál.
Majd idővel elmúlik, és csak emlék lesz ez a sok sírás!
Az én lányom sem sírt igazából szinte sosem, max. reklamált pár percig. Egyszer volt egy időszaka 6 hetes kora körül, amikor egyetlen délután sírt vagy 2-3 órát, na, nekem az is borzasztó volt.
Minden elismerésem a tiéd. Kitartás, elmúlik.
A lányom nagyon keveset sírt. Csak ha éhes volt, vagy fájt valamije, de az ritkán fordult elő. A hasfájást és fogzási fájdalmat nála nem is ismertük.
Most itt van a kicsi fiam: hasfájós volt, éjszakákon át vigasztalhatatlanul bömbölt szegénykém a fogzás miatt, esténként kb 1 éves koráig minden nap sírdogált másfél-két órát egyhuzamban. Mostanra ez nyafogós nyöszörgéssé szelídült, még indig este, fürdés előtt. Már fáradt, de játszana is, de aludna is, de vegyem fel, de azonnal tegyem is le, és ő sem tudja, mit szeretne.:)
14 hónapos, most már 20-25 szót használ tudatosan, és kommunikál végre máshogyan is, mint a sírás!:)) Én vagyok a legboldogabb, amikor este közli, hogy "Éjesz" = éhes, vagy "tápi" = tápszer, amit elalvás előtt még kap. Szóval kitartás, felnőnek hamar, és csak a mosolyára fogsz emlékezni! :)
12 éves és 14 hónapos anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!