A babakocsit ti hogyan tisztítjátok, ha már nagyon látszik rajta, hogy koszos? Giraffe clubos, újszülött kortól használható sportbabakocsink van (eerkély, udvar kizárva, mert panellben lakunk)
1-2-szer átmostam amennyire tudtam, de azóta a kupola részénél az anyag elől egyre koszosabb. már 13 hónapja, elég gyakran használjuk a babakocsit. De panellben élünk, így nehéz a tisztítása. A szobánk kicsi, s eddig úgy tudtam megoldani, ha após vidékre utazott, ami jó ha egy évben egyszer van, mert az ő szobája hatalmas, s ott van hely.
Levenni, hogy gépben kimossam nem lehet, mert oda van rögzítve az anyag a kupolához csavarral.
Nem tudjuk, szét lehet-e szedni, mert a práom nem ért hozzá, s nem meri lecsavarozni.
Giraffe clubos, újszülött kortól használható sport babakocsink van.
Akciósan, kiállított darabként vettük, így már előre össze volt szerelve, s nem meri szétszedni, viszont már nagyon látszik rajta a kosz, ami engem zavar.
Ti hogyan oldottátok meg a tisztítást ha hasonló helyzetben, panellben vagytok, s helyhiány miatt nehézkes?
Tisztítás után nektek is hamarabb, s jobban koszolódott?
Erkélyt ne írjatok, mert oké h van, de alig lehet ott elférni, nincs hely, örülünk, ha a redőnyhöz ki tudunk menni, s fel tudjuk húzni reggelente, mindenünk szinte ott van, konyhai cucokktól kezdve elég sok minden, mert a konyhában nem kaptam helyet, csak főzni szoktam, de mindenünk az erkélyen szobában van.
S milyen tisztítószert használtok ami kiviszi a koszt?
Én eddig sensítives Jar mosószert használtam, s ronggyal átdörzsöltem, majd vizes ronggyal átmentem még rajta.
Én is így vagyok, csak másfajta babakocsink van.
Eddig folyékony mosószeres vízzel jól átitattam, majd szivaccsal lehúztam a nagyját, utána sima vízzel megint, és a végén egy jó vastag száraz törölközővel átdörgölöm, míg nagyjából már okés, innentől számítva kb. 10-15 óra alatt száradt meg.
De mostmár én is hiába csinálom, így a férjem mondta, hogy ha lesz egy jó meleg nap, akkor szépen leviszi a benzinkúthoz, ahol van ilyen pénzbedobós autómosó, tudod, ahol te mosod az autót, és ott átnyomatja, utána tuti 1 napig nem lehet használni, de muszáj lesz nekünk is...próbáljátok meg.
Amúgy nekünk is csavarozós maga a huzat, és a férjem már 2x szétszedte, nem gáz, csak állati melós, meg nehéz visszatenni ugyanúgy, szóval többet nem szedjük mi se le...
szió
Én igaz, hogy kertes házban lakok, de még sem én mostam ki a babakocsit, hanem anyukám elvitte (februárban) magával a panel lakásába és ott mosta ki. Simán bele tette a fürdökádba, lezuhanyozta, valami samponnal vagy mososzerrel és kefével átcsutakolta, jol leöblitette a zuhannyal, majd hagyta jol lecsöpögni. Amikor már nem folyt belöle a viz, a radiátor elé tolta.
Tavaly nyáron mi nagynyomásu mosoval mostuk ki a teraszon. Amikor használtan megkaptam én darabokra szedtem (csavaroztam) és ugy mostam ki. A miénk más fajta babakocsi.
Nekünk PC610-es sportbabakocsink van. Ehhez is csavarokkal van rögzítve az anyag ugyan, de én szétszedtem, és kimostam mosógépben, a vázat meg csak simán tisztítószeres vízzel áttöröltem. Kímélő programon 40 fokon nem lett semmi baja!
Előjött az eredeti színe! :)
A kádba ti hogyan teszitek bele?
Mert a miénk szétnyitva tuti nem férne be, csak összecsukva, elég nagy.
Viszont van egy kisebb, kimondottan sportbabakocsi, ami 6 hós kortól használható, bár azt ritkán használjuk, mert a Girafe Clubos kényelmesebbnek s tágabbnak tűnik.
A Pierre Cardinos sportkocsit leginkább nagyszülőkhöz menet használjuk, mert csak az fér el a vonaton, a másik csak nagyon szűkösen.
A kisebb az tuti beférne a kádba, bár azt ritkán használjuk, így mg nem koszos. De a nagyobb hát kinyitva biztosan nem.
Szia!
CSak érdeklődnék, hogy sikerült-e kimosni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!