Mit tegyek? Meg fogok őrülni?
egyszerűen zárd be az ajtót és kész!
apa holnap úgy is dolgozik, holnap csinálj magatoknak pihinapot, legyetek sokáig pizsiben, játszatok nagyokat, ha kopognak meg se halld. séta után szintén csukd vissza az ajtót és csak este apát engedd be :D
ezt így egy hétig :) mindjárt leszoknak az átmászkálásról kérés nélkül, ha hiába jönnek
Részvétem. Nyilván úgy ismertek meg, mint egy halkszavú, bájos teremtést, akivel bármit meg lehet tenni. Ha legközelebb átlépik a határt (belenyúlnak a szájába, vagy basztergálják a gyereket), emelt hangon mondd meg nekik, hogy stop! Ő a te gyereked, ez a ti nappalitok, és a ti életetek. Nagy örömmel fogadod őket, imádod őket, de a hormonok azt üvöltik a fejedben, hogy itt a határ
-van neve
-van étkezési rendje
-van szájhigiéniája
Nem nagy kérés ezekeknek a betartása, ugye.
Valahogy így foglalnám össze, aztán, mintha mi sem történt volna főznék egy kávét.
Én tudod mit csináltam? Hozzán is átjött boldog boldogtalan, ha kellett ha nem.Anyós: Amikor a szájába nyúlt a gyereknek megfogtam a kezét, és nagyon erősen megszorítottam, és erőteljesen maga mellé tettem. A cumiját egyzser lenyalta, szóltam neki, hogy ne, másodszor is lenyalta, fogtam a cumit úgy vágtam ki a kukába, hogy még a szomszéd is hallotta. Többé nem csinálta. Van még példa..én nem vagyok szívbajos, ha kell meg is tépném az anyósomat. Pedig diplomás vagyok:-D Aztán fogtam a csengőnket leszereltem, a kaput bezártam a kulcsot behoztam, a házi telefont kikapcsoltam, a mobilt lenémítottam és kész. Amikor kérdezte, hogy miért nem vettem fel, megmondtam, hogy nem értem rá. Egyszer volt egy ilyen számonkérése, akkor itthon volt a párom is, nem vettük fel a telefont, semmit nem csnáltunk, csak játszottunk a gyerekkel, de egyikünknek sem volt kedve anyós baromságaihoz. Eljött ide, bekopogott az ablakon, beengedtük, és felemlt hangon kérdezte: KISLÁÁÁÁNYOMM (akkor hív így ha valami baja van) a telefon azért van, hogy ha hívnak rajta fel kell venni. Válaszom: Más dolgunk volt! Ő: Mégis mi dolgotok lehet??! Én: Szexeltünk!! Na erre olyan piros lett mint a paprika, hogy mérgében e vagy szégyenében azt nem tudom, de ogy többet nem kérdezett, és azóta ha nem veszem fel a telefont nem kérdezi meg, hogy miért nem.
Engem nagyapám arra tanított, hogy ha nem megy szép szóval majd menni fog karóval.Sajnos nem gondoltam volna, hogy alkalmazni fogom ezt, hogy az én életemben lesz egy ilyen ember akit sajnos nem tudok kiiktatni..de hát ezt hozta a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!