Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírtátok ki? 6 hetesen...

Hogy bírtátok ki? 6 hetesen voltam dokinál, volt szívhang.10 hetesen kell újra mennem. Addig meg fogok őrülni hogy minden ok lesz-e!

Figyelt kérdés

Volt már vetélésem és itt nagyon sok rosszat hallani, hogy nincs szívhang...stb! Ugye nem ez az általános? És ha elmegyek 8 hetesen egy másik dokihoz is "lecsekkolni" hogy minden ok? Az jó ötlet?

Mindíg megbeszélem vele hogy egészségesen fejlődjön, és úgy is próbálok hozzáállni hogy minden ok lesz. Táppénzen vagyok, sokat fekszek, pihenek. Szerencsére nem görcsölök és eléggé jól vagyok.

2009. febr. 19. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan menj el akár egy másik dokihoz is, ha ettől megnyugszol! Gratulálok a babucihoz! Amúgy megértelek - nekem is volt vetélésem és tuti, hogy így a következő terhességnél akarva akaratlanul is jobban aggódunk, mint aki még nem esett át ilyen szörnyűségen!

Nagyon jó egészséget nektek! ;-)

2009. febr. 19. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
elmehetsz sima kerületi rendelőbe de várj egy hetet. ugy menj mintha még nem jártál volna orvosnál(saját dokinál) megnézik és megnyugodhatsz.
2009. febr. 19. 21:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok. Akkor a jövöhéten elmegyek az sztk-ba, hogy nézzenek meg.

Szinte minden nap rohannék hogy lássam :)

2009. febr. 19. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már vetélésem, 5 hetesen voltam dokimnál, minden ok volt, volt szívhang. Aztán 6 hetesen bementem kórházba uh-ra, ott is volt szívhang és már 6mm volt:) Viszont dokimhoz csak 10 hetesen kell visszamennem, így 8 hetes leszek mikorra bejelentkeztem 4D ra. Ezek után már remélem megnyugszok:)
2009. febr. 20. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!