Hogy bírtátok ki? 6 hetesen voltam dokinál, volt szívhang.10 hetesen kell újra mennem. Addig meg fogok őrülni hogy minden ok lesz-e!
Volt már vetélésem és itt nagyon sok rosszat hallani, hogy nincs szívhang...stb! Ugye nem ez az általános? És ha elmegyek 8 hetesen egy másik dokihoz is "lecsekkolni" hogy minden ok? Az jó ötlet?
Mindíg megbeszélem vele hogy egészségesen fejlődjön, és úgy is próbálok hozzáállni hogy minden ok lesz. Táppénzen vagyok, sokat fekszek, pihenek. Szerencsére nem görcsölök és eléggé jól vagyok.
Szerintem nyugodtan menj el akár egy másik dokihoz is, ha ettől megnyugszol! Gratulálok a babucihoz! Amúgy megértelek - nekem is volt vetélésem és tuti, hogy így a következő terhességnél akarva akaratlanul is jobban aggódunk, mint aki még nem esett át ilyen szörnyűségen!
Nagyon jó egészséget nektek! ;-)
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok. Akkor a jövöhéten elmegyek az sztk-ba, hogy nézzenek meg.
Szinte minden nap rohannék hogy lássam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!