Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sírhatnékom van! Már 3....

Sírhatnékom van! Már 3. alkalommal halasszuk a babaprojektet. Bele fogok őrülni?!

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk házasok. Már 3-szor eldöntöttük, hogy na akkor most jöhet a baba. Első évben nem sikerült. Már elkezdtem kivizsgálásokra járni, de végülis elment tőle a kedvünk, és azt mondtuk, várunk 1 évet. 1 év eltelte után (addig tabit szedtem) megint elhatároztuk, de anyagi gondjaink miatt újra elhalasztottuk. Kb. 3 hónapja ugyanez történt. A férjemnek nagyon stresszes a munkája, és egyéb problémák is vannak. Látom, hogy nem tud 100%-ban ott lenni, ezért "fújta le" megint a baba dolgot. Én megértem, de ugyanakkor nagyon szenvedek! 27 leszek. Kb. 3 éve már majd megveszek egy kisbabáért. A férjem is akar, csak mindig van rá kifogás, hogy most miért ne. Van hasonló helyzetben valaki?? Nem tudom meddig bírom még... :(
2010. márc. 15. 16:16
 1/8 A kérdező kommentje:
A férjem mostanában olyan feszült, hogy kéthetente, hetente vagyunk csak együtt. Van amikor még ritkábban. Úgy érzem, hogy még az esélyét sem akarja megadni annak, hogy teherbe essek most. Ha beszélünk róla, azt mondja miatta van, de rendeződünk egy kicsit anyagilag, aztán belevágunk. De mikor?! A családban most 4 baba van. 2 a közvetlen közelemben. Kerülöm őket, mert ha ránézek egy kisbabára, összeszorul a szívem... Szeretem a férjemet, de babát is nagyon szeretnék már!
2010. márc. 15. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Talán megijedt a férjed. Ez azért előfordul ilyen korú férfiaknál. Lehet, hogy a csalódástól fél, ami első évben történt. Nézzetek együtt babás filmeket, babaruhákat, babás dolgokat, hátha visszatérne a kedve :) Szerintem csak ennyi a gond :)
2010. márc. 15. 16:27
 3/8 A kérdező kommentje:

Remélem igazad van! Szeretne ő, csak azt mondja, hogy amíg nem tudunk megadni neki mindent, várjunk. mindkettőnknek van munkahelye, saját lakás kölcsönre, autó. Már csak a baba hiányzik....

Már avivázni is elkezdtem. Aztán láttam rajta, hogy valami nem stimmel, beszéltünk, és akkor döntöttük el hogy szünetet tartunk. A tornát is abbahagytam. Minek csináljam.... Majd ha aktuális lesz egyszer....

2010. márc. 15. 16:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el azért ennyire, szerintem tényleg csak beijedt. Fiatal pár vagytok, ritka, hogy ilyen korban érett egy férfi és hidd el még a legérettebb is meg tud ijedni. Mire várnátok? Ház, autó, boldog család. Ne 30 felett akard megszülni az elsőt :) Az apa szerep elég rémisztő egy férfinek, de hidd el, meg fog nyugodni és egy hónap múlva minden rendben lesz :) Van olyan barátja neki esetleg, aki most lett/lesz apuka? Talán beszélhetnél vele, hogy mondja el a férjednek mit érez most. Nem lesz gond, ne keseredj el, inkább legyél büszke magadra, hogy fiatal családosok lesztek :):)
2010. márc. 15. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha akarjátok már a babót,akkor nehezebben jön össze,tehát ha még "nem akartok",akkor se védekezz,lehet csak hónapok múlva esel teherbe,ha pedig már sikerült,akkor már ott is van,nem kell rá vágyni,rágörcsölni,"tudatosan gyártani",és a férjed is örülni fog majd meglátod:)Sok sikert!
2010. márc. 15. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nalunk kisse hasonlo volt a helyzet.Miutan eldontottuk,hogy johet a baba,az eletunk hirtelen nagyon stresszes es kimeritove valt.Nem sok esely volt a babara,mert olyan faradtak voltunk,hogy nem kb.2 hetente egyszer tudtunk egyuttlenni.A parom sem volt egyaltalan kaphato az egyutletre,pedig tudtam,hogy szeretne babat! Aztan ugy nez ki,hogy februarban pont jokor voltunk egyutt!!!:-))

Nem sokra ra pozitivat teszteltem!!:-))

Remelem ez adott neked egy kis remenyt!! Ne izgulj,jon,ha itt van az ideje!!!

2010. márc. 15. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:

szia én 26 férjem 30 volt, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, de 4 évet vártunk rá, lombikos lett.

Ne védekezzetek, nem tudhatod előre mikor fog összejönni. Soha nem lesz jobb, ne várjatok ilyen dolgokra. sok sikert!

2010. márc. 15. 20:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a sok pozitív választ! Igazatok van! Remélem hamarosan megint ráálhatunk a dologra. Nem akarom én görcsösen, elhatároztam, hogy nincs hőmérő, ciklusvezetés, stb. Csak spontán, amikor a baba jönni akar, akkor jöhet.

A férjem már 33 éves lesz idén. A kollégái között is nemrég lett apuka. Azért titkon szerintem foglalkoztatja a dolog. Utolsó válaszolónak gratulálok! Boldog babavárást kívánok! Ha már végre én is megint "tűzközelben leszek" feltétlenül írok ide. Sok erőt tudtok adni. köszönöm :)

2010. márc. 15. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!