Ebbe bele fogok őrülni?
Majd meggyógyul és remélem nem marad nyoma.
Miért teszed babykompba? Nem jó az,hidd el.
Be kellett volna vezetni nála, hogy mikor langyos a kályha/ radiátor oda nyomni a kezét hogy érezze meleg, akkor többet nem nyúl oda!
Hogy égethet a radiátor?! Az annyira nem tud felforrósodni!
Ha meg igen el kellett volna keríteni! Ha négykézláb mászik, abba kapaszkodva is felállhat, feltétlen kerítsétek el!
Nem hiszem hogy meglátszik majd, gyerekkoromban égettem meg az újjam, semmi nyoma! Ha meg a doki sem ajánlott napi kötözést, gondolom a bőre nem ragadt oda, nem kapta le a radiátor, biztos nem lesz nyoma!
Nem a bébikomp miatt égette meg magát, anélkül is megfogta volna.
Meggyógyul, ne aggódj. Nem lehet a nap 24 órájában óvni, ha majd jár, hiába állsz mellette, akkor is eleshet.
Többet nem fogja meg a radiátort. Mondd mindig hogy forró. Kerítsd el.
csatlakoznék az előttem szólóhoz:-)))
egyáltatlán nem vagy rossz anya, minden gyermekkel vannak kisebb-nagyobb balesetek, amiket, ha ott vagyunk mellettük közvetlenül a nap 24 órájában, akkor sem tudunk kivédeni.
A bébikomp szerintem is egy nagyszerű dolog, életem egyik legjobb eddigi döntése volt, hogy azt megvettük.Perzse nincs benne a Fiam éjjel nappal, de igen nagy szolgáltot tesz a komp neki, és ( őszínte leszek!!), nekem is.
Úgyhogy ne aggódj, meg fog gyógyulni a Babád kezecskéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!