Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebbe bele fogok őrülni?

Ebbe bele fogok őrülni?

Figyelt kérdés
Kérlek anyukák segítsetek nekem ti mit tennétek a helyemben?Tegnap a pici lányom a babykompban volt és megfogta a radiátort.Csak egy pillanat volt az egész és mire odakaptam a fejem már ott volt a keze.Felhólyagosodott neki.Persze azonnal ügyelet,de csak a panthenolt javasolták meg a hűtést.Teljesen ki vagyok,hogy hogy nem figyeltem oda!Szerintetek meg fog látszani?Mindig annyira óvom és vigyázok rá.Úgy érzem én vagyok a legrosszabb anya a világon!
2011. jan. 8. 09:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Majd meggyógyul és remélem nem marad nyoma.

Miért teszed babykompba? Nem jó az,hidd el.

2011. jan. 8. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Be kellett volna vezetni nála, hogy mikor langyos a kályha/ radiátor oda nyomni a kezét hogy érezze meleg, akkor többet nem nyúl oda!

Hogy égethet a radiátor?! Az annyira nem tud felforrósodni!

Ha meg igen el kellett volna keríteni! Ha négykézláb mászik, abba kapaszkodva is felállhat, feltétlen kerítsétek el!

Nem hiszem hogy meglátszik majd, gyerekkoromban égettem meg az újjam, semmi nyoma! Ha meg a doki sem ajánlott napi kötözést, gondolom a bőre nem ragadt oda, nem kapta le a radiátor, biztos nem lesz nyoma!

2011. jan. 8. 09:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Most volt először benne csak kipróbáltuk!De ezek után szerintem ő sem akar bele menni még egyszer.
2011. jan. 8. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
nem vagy rossz anya,minden picivel történnek balesetek,akkor is ha azzal nem dicsekedünk,mindannyian követünk el hibákat.Ne fogd fel kudarcnak,inkább adj hálát hogy nem a kis arcár nyomta oda.ebből most tanultál,biztosan nem lesz több ilyen.Jobbulást a picinek
2011. jan. 8. 10:15
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem a bébikomp miatt égette meg magát, anélkül is megfogta volna.

Meggyógyul, ne aggódj. Nem lehet a nap 24 órájában óvni, ha majd jár, hiába állsz mellette, akkor is eleshet.

Többet nem fogja meg a radiátort. Mondd mindig hogy forró. Kerítsd el.

2011. jan. 8. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
háát még fognak ilyen dolgok történni...szerinted a bölcsibe ott örködnek minden gyerek mellett..így tanulja meg a baba is hogy vigyázzon magára...
2011. jan. 8. 10:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Először is: nem vagy rossz anya! Nem ettől rossz anya vki! Még a legjobb anyáknál is előfordulnak ilyen balesetek! Másodszor pedig ( az első hozzászólónak!): miért nem jó a bébikomp??? Nem emiatt égette meg magát, az én babám 7 hós és imádja a bébikompot, sztem nagyon hasznos!!! Minden ezzel kapcsolatos negatívum TÉVHIT!!! Nyugi anyuka, minden rendben lesz a kis kezecskéjével!
2011. jan. 8. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

csatlakoznék az előttem szólóhoz:-)))

egyáltatlán nem vagy rossz anya, minden gyermekkel vannak kisebb-nagyobb balesetek, amiket, ha ott vagyunk mellettük közvetlenül a nap 24 órájában, akkor sem tudunk kivédeni.

A bébikomp szerintem is egy nagyszerű dolog, életem egyik legjobb eddigi döntése volt, hogy azt megvettük.Perzse nincs benne a Fiam éjjel nappal, de igen nagy szolgáltot tesz a komp neki, és ( őszínte leszek!!), nekem is.

Úgyhogy ne aggódj, meg fog gyógyulni a Babád kezecskéje.

2011. jan. 8. 10:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam első átfordulásánál legurult az ágyról. Pedig csak pisilni szaladtam ki, akkor mikor elaludt. A szobaajtóban voltam, mikor láttam, ahogy átfordul és nem érek oda...3 és fél hós volt, picit vérzett az orra, meg meg is dagadt neki, rögtön kórház, semmi baja nem lett. Na de nekem annál inkább...két hétig bőgtem, minden mozdulatára árgus szemekkel lestem. Ezen már túl vagyunk, azóta csúszik-mászik, kapaszkodik, esik-kel. Túltettem magam:) A baba-és gyermekkor sajna ezzel jár, nem óvhatjuk meg mindentől, akár milyen gondosak, figyelmesek is vagyunk, elég egy pillanatra elfordulni, már megvan a baj. Persze azóta is tudom, hogy nem szabadott volna otthagyni, ahogy Te is tudod, hogy meg kellett volna előzni a bajt, de ettől még nem vagyunk felelőtlen, rossz anyák, és imádhatjuk tovább a babánkat:)
2011. jan. 8. 11:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ismerem az érzést, nálunk is történtek már kisebb balesetek, ilyenkor az embernek rémes lelkiismeretfurdalása van. Úgy éreztem, nem vagyok anyának való, 100x kértem sírva bocsánatot a lányomtól. De be kellett látnom, hogy ilyen előfordul, egy anya is csak ember, egy ekkora gyereknek pedig nincs veszélyérzete. Én is azt tudom írni, amit a többiek, hogy el kell magyarázni, meg kell mutatni a veszélyes dolgokat, helyzeteket, előbb-utóbb megérti majd. Próbálj túllépni rajta, egyáltalán nem arról van szó, hogy rossz anya vagy! Jobbulást a babádnak!
2011. jan. 8. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!