Vesz valaki kínaiban babacipőt?
9:48-as! Lehet,hogy MÉG nincs baja a lábának,majd lesz...
TAPASZTALAT!
És most lehet engem is lepontozni,pedig igazam van..felelőtlenség. Nagyon durva lábbetegségei lehetnek a jövőben..
Utólsóval értek egyet!
Lehet hogy most még nincs semmi baja a lábának de később lehet!Sok helyen utánna olvastam a dolognak:2-3 éves korig alakul a lábboltozat,az izmosk stb!ha nem megfelelő cipőt kap ami tartja a bokát,hajlékony a talpa,kemény a sarka/kérge akkor lúdtalpas lehet meg még sokminden baja a lábának!Ráadásul ha már kiskorban kap egy jó kis bőrgombásodást a műbőr miatt az akár egy életen át kísérheti(tapasztalat...sajnos a férjemnek semmi de semmi nem használ a lábára és megmondta neki a doki,hogy 99%-ban a kiskorban hordott műbőrtől lehet!!)
Minket se
Utolsó vagyok,lemaradt!
Szóval minket sem vet fel a pénz de szezononként igenis megvesszük neki a Siestát vagy Elefantent!
Lehet engem is lepontozni!
Újabban mindenki ezzel a lepontozással jön...
Jobb lenne ez az oldal, ha senki sem értékelhetne senki, komolyan mondom. Hogy jövök én ahhoz, hogy ítélkezzek mások felett? NA mindegy, a kérdésre a válasz: nem.
Magamról tudom, írtó kényelmetlen a kínai cipőben járni, mert egy idő után liftezik az ember benne. Szedtetek már szét kínai cipőt, üreges az egész. Az, hogy a mi lábunknak nincs baja, ez azért van, mert gyerekkorunkban még voltak magyar cipőgyárak és árban is jók voltak. Most a sok külföldről behozott minőségi cipő megfizethetetlen. Főleg úgy, hogy használja a gyerek 2-3 hónapig és kifizetsz érte 8000-20000Ft-ot, utánna eladod 1000-2000-ért vagy kidobod.
Én is most döntés előtt állok, mert nem tudom mi legyen. Most vettem 9000ért őszi cípőt, amit hordtunk 1,5 hónapig. Most vehetek téli cipőt, mert fázik a lába és nem tudom hol vegyem, mert nálunk 2 cipőbolt van és 5 kínai. A cipőboltban 10-nél kezdődnek a gyerekcipők, a felnőtt meg 15-nél. Kocsink nincs, hogy 60km-t menjünk egy csizma miatt.
Igazán intelligens volt az a valaki,aki 0%-ra pontozott,csak azért mert nem értek egyet a kínai sz*rral....
Nem baj,attól,hogy lepontoztok,nekem nem lesz bajom,a gyerekeiteknek viszont rosszat tesztek azzal,hogy ilyen cipőt adtok rájuk.
Arról már nem is kezdek megint írni,hogy mekkora bajt okozhattok ezzel,csak pluszként említeném meg,hogy rondák,gagyik és büdösek a kínai cipők :)
Lepontoztok megint? Attól még ez az igazság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!