Vásárolnátok kínaiban ruhát, cipőt a gyerkőcnek?
Figyelt kérdés
Már 2 éves a kisfiam, de igencsak meg kell fontolnunk, hogy hol vásárolunk a gyereknek... a kínai üzletekben jóval olcsóbban tudnánk beszerezni dolgokat... Mik a tapasztalatok?2010. ápr. 8. 13:33
1/11 anonim válasza:
Én most vettem a lányomnak szandit bentre, 1 éves. Ruhát sosem itt veszek neki, mert bálások járnak hozzánk és szuper dolgokat pár száz forintért kapok, de a cipőt ott veszem neki.
2/11 edus83 válasza:
ruhát mért ne?nem kell mindíg a márkás,én turiba találok szebbnél ,szebb next ruhákat 10hetes lányomnak.
3/11 anonim válasza:
Szoktam venni, szerintem semmi gond nincs velük, bár már nem vagyok meggyőződve róla, hogy tényleg olcsóbb.
De pl. bölcsibe benti cipőt kínaiban szoktam venni, oda nem érdemes drágát. A legutóbbit 3 hónap alatt nőtte ki.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2010. ápr. 8. 13:39
5/11 anonim válasza:
Igen 3 gyerekem van kénytelen vagyok tekintettel lenni az árakra A minőségük kifogásolható de mire tönkremegy úgyis kinövik
6/11 anonim válasza:
Persze, én az Asia Centerbe járok, szerintem szuper! Tök jó cuccok vannak.
7/11 anonim válasza:
ha pamut a ruha, akkor persze, bár a turisok olcsóbbak szterintem. cipőt én nem vennék ott, de én ezt a cipő dolgot nagyon komolyan veszem, mert nekem is és a páromnak is komoly lúdtalpunk van.
8/11 anonim válasza:
Én turkálok inkább 300,-Ft-ért, az jobb minőségű.
9/11 anonim válasza:
miér ne.Én most vetem két és fél éves kislányomnak melegitö együttest hozzá cipöt 3500 körül fizettem de nem tudom pontosan mert volt közte más is.Nyolc hos kisfiam meg csak onnan kap ruhát meg turibol.eddig féltem hogy nem olxan jo mint a márkás de most rájöttem hogy van pár ami van olyan jo.
10/11 anonim válasza:
ez kérdés?! persze hogy igen!
de én főleg használtan veszem bababoltokban a ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!