Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vesz valaki kínaiban babacipőt?

Vesz valaki kínaiban babacipőt?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 08:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%

èn nem kínaiban de aldiban, ugyan az. kemény talp, nem hajlik stb...

ebben megyünk játszóra, már kb 2 nap alatt lerugta az orrát. utcára egy Naturino 20.000 cipöje van. ebben teljesen másképp megy. de nem hinném hogy heti 2 alkalomtól mikor konkrétan játszóra megyünk baja lesz a lábának.

2012. ápr. 1. 08:19
 2/19 anonim ***** válasza:
5%

Kedves első, nem tudom, mit vettél az Aldiban, de kifejezetten jó és hajlékony talpú cipőket is lehet kapni. Én is vettem már, soha nem volt gond velük.

A kédésre válaszolva egyébként: nem, kínaiban egyáltalán nem veszünk cipőt.

2012. ápr. 1. 08:21
 3/19 anonim ***** válasza:
40%
Hasonlóképpen vagyunk,mint az első válaszoló.Aldi-ban,Lidl-ben mindig benti,szaladgálós,játszóteres cipőt veszünk.Olcsó,jó.Utcára,bölcsibe és egyéb helyekre egy Siesta cipője van.
2012. ápr. 1. 08:47
 4/19 anonim ***** válasza:
48%
Vettem már a kinaiban cipőt,a játszótérre,oda szerintem nagyon megfelel az is...vettem bele betétet a cipőboltban és kész!Sajnos nem tehetem meg,hogy a játszótérre is drága cipőkbe járassam,de egyébként van neki olyan is!
2012. ápr. 1. 08:51
 5/19 anonim ***** válasza:
51%
Anyagilag mi sem állunk jól,de a gyerekeknek siesta cipőt veszünk ,mert ők az elsők.
2012. ápr. 1. 08:54
 6/19 anonim ***** válasza:
45%

Igen!Veszek kínaiban cipőt!

Nagyon messze van tőlünk a város ahol lehet kapni ezeket a márkás cipőket,kocsink nincs.

Semmi baja nincs a lábának!

Most biztosan le leszek pontozva!De nem baj!

2012. ápr. 1. 09:48
 7/19 anonim ***** válasza:
35%

Mi is kínaiban veszünk cipőt a gyerkőcnek és magunknak is.

Nekem sem volt soha márkás cipőm,mégsincs semmi bajom.

2012. ápr. 1. 10:19
 8/19 anonim ***** válasza:
33%

Még csak 6 hónapos, de nem fogunk.

Most teszünk félre minden hónapban 3-5e ft-ot, amit erre fogunk felhasználni. Nem márkás cipőt fogunk venni, de minőségit.

2012. ápr. 1. 10:31
 9/19 anonim ***** válasza:
33%

Én bizony vettem egy szandálcipő jellegűt játszósnak, 2000 Ft volt állítólag tiszta bőr ( valóban bőrnek néz ki). Jó széles a lábfeje, hajlékony a talpa, gumi az orra a motorozáshoz. Egyetlen baja, amit már csak később vettem észre itthon, hogy belül is van több helyen végigfutó varrás, ami zokni nélkül biztos, hogy feltörné a kislányom lábát.

Ha ezt a boltban észrevettem volna, valószínű nem veszem meg.

Egyébként én is tettem bele másik bőr talpbetétet.

Ez az első kínai cipő ami megvettem, de azt hiszem többet soha, mert pár alkalommal úgy elkopott a gumitalpa a csúszdától, motortól, mintha 1 éve hordaná.

Inkább maradok a teszveszes majdnem új, de minőségi cipőknél játszósnak.

2012. ápr. 1. 10:40
 10/19 anonim ***** válasza:

(néztétek már h a humanic-ban deichman-ban kapható cipők hol készülnek???)

Igen, vettem tornacipőt, amit nyűhet az udvaron, formára, színra, fazonra egy az egyben a humanicban kapható tornacipő, csak harmadannyi az ára.

Utcai cipőnek meg szandálnak pedig magyar gyártású supinált cipőt vásárolok, de azt igenis sajnálnám itthon a homokozóba ráadni.

2012. ápr. 1. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!