Mikor vettetek kínaiban cipőt gyereketeknek?
nem hiszem :) állítólag arra kell figyelni a kínai cipőknél, hogy ne legyen benne harántemelő mert az árthat, azt mondta az orvos, hogy nem jó helyen van...
mindig bobbi cipőt veszek a deichmennban, azok 2000-4000 Ft között vannak, szerintem egész jók és mégsem kínaiak. sajnos siestára nekünk se igen telik, tavasszal vettünk falcont meg most télre siestát, a többi bobbi.
Kínaiban is lehet jó minőségűeket, sőt még bőrt is kapni.A múltkor láttam nagyon klassz betéteseket is azthiszem 2300 ft-ért.
Szerintem nem lesz baja.Bár az én lányom még nem jár, csak a bútorok mellett lépeget, van betétes cipője és sima is.Ha fogjuk a kezét akkor megy, de nem látom rajta, hogy zavarná egyik vagy a másik fajta.
Meg ugye a genetika sem mindegy, mi mindketten lúdtalpasok vagyunk a párommal, nemhiszem, hogy a lányunkon ezáltal bármilyen cipő segítene majd.
Persze ha majd kap kínai cipőt akkor csakis betéteset veszek neki!
Mi is az olcsóbbat kerestük télre, és nagyon jó áron találtuk a DD STEP cipőket. A talp kiképzése az elefanten cipőkéhez hasonló. Nagyon jól hajlik, kényelmesnek és puhának tűnik. A téli cipő 5000 ft volt ott ahol néztük.
Szerintem tavaszra már ezt a márkát fogom venni.
Kínait nem merek neki még adni 16 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!