Mit vettetek a gyereketeknek az első szülinapjára?
hintalovas csúzdás, biciklis kismotort. 4 in 1. :)))
mj. közepén lesz a picúr 1 éves, most fogjuk megrendelni. innen kaptam az ötletet:))
szia
sztem két oldala van a dolognak.egyrészt bár kicsi-de biztos érzi,h róla szól minden-miatta vannak a nagyik,rokonok-próbálj egyszerre ne sokat hivni:-)).én feldisztitettem a lakást sok lufival.mondanom sem kellett,h ennek örült a legjobban.ott volt a sok kütyü-és nem is foglalkozott vele.igaza van a párodnak is abban,h nem kell nagy dolog-de a bontogatásnak is meg van a hangulata.mi már túl vagyunk ezen-de a fiam kedvence ekkor a műanyag kiskanál-és a joghurtos doboz volt,vehettünk volna 10ezrekért mindenféle csodaherkentyűt-azt is megunná.én olyat javasolok,ami hosszú távra szól.vmi mozgásos.tényleg jó a csúszda-ha van kert.és tortát is sütöttem-ehette 2 pofára.ja -és megfogadtam,h minden évben kap 1 élményt.most egy cirkusz szerűbe vittük,de majd lehet állatkert,tropicarium,kisvasút,stb.és milyen jó lesz visszaemlékeznie,h igen,a 4.szülinapomon vidámparkaban voltunk.inkább,mint egy 100.játék
Egy tunderi aranyos tortat az 1 gyertyaval! Majd meglatod hogy ennek fog a legjobban orulni!
Vehetsz neki olyan jatekot amit tologatni lehet(funyiro, bevasarlo kocsi, kis talicskat ezek muanyagok, homokozo keszletet, olyat ami hasznos es nem a sarokba hajitja mindjart. Vagy kisbiciklit amit lehet tolni (neked).
találtam 1 oldalt, ahol lehet kapni a hintalovas brinyós mocit:
4 az 1ben hintaló a neve, az oldal harmadánál van kb
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!