Vettél már járó csemetédnek kínaiban cipőt?
Ott is lehet jót venni, vagy felejtsem el?
17 hós a kisfiam, a múltkor egy annyira szép, félig nyitott kiscipőt láttam ott neki, ránézésre jó is volt (szerintem).
Én is vettem már, olyan kis műanyag talpú textil tetejű 1000 ft-ost a játszótérre, arra tökéletes.
Egyébként humanic/deichmannban szoktam cipőt venni, mikor csúcsakciós :)
A kisfiamnak eddig minden szezonban kínaiban vettünk nagyon jó kis bőrcipőt. Jól meg kell nézni a talp rugalmasságát, a kéreg magasságát, meg hpogy ne legyen benne boltozatemelő. Nagyon meg vagyok elégedve ezekkel a cipőkkel, szandikkal.
Egy gyógytestnevelő anyuka
Kíniaban is van ugyanolyan jó cipő, mint a Deichmannban, és a Deichmannban is láttam olyat, ami kifejezetten rossz és kényelmetlen egy gyerek lábára és ráadásul műanyag. Csak a kínait jobban meg kell nézni. Mi hordunk kínait is, a Super Gear még elég tartós is volt. A Wink sem rossz.
A Siesta viszi a prímet, csak hogy ahhoz elég vastag pénztárca kell. Az elsőnél még valahogy megfizettük, de amikor több gyereknek kell már venni, és nagyobbak, tehát egy cipő nem elég, kell váltócipő oviba, cipő játszótérre és cipő utcára, csizmáról, szandálról, papucsról, vékony/vastag, sportos/elegáns cipőről nem is beszélve, egyszerűen nem a magyar fizetésekhez szabott az ára. Hozzáteszem, az Elefantené sem, ha nagycsaládról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!