A kínaiban kapható hótaposók vízállók? Láttam ma
2000 Ft-ért, de nem mertem megvenni. Akinek van ilyen, az
segítene?
Deichmann nincs a közeletekben?Olyan 3000ért vannak hótaposó,és jók!!
2010. dec. 1. 20:27
2/14 A kérdező kommentje:
Az itteni deichmannban nem volt hótaposó, csak dei tex csizma. Az meg nem tudom, mennyire vízálló. :( Bár egy olyat is vennem kell, de ha nagy hó lesz, mit adok a gyerekre? Már megy, nem marad meg csak a babakocsiban.
Kínaiba szerintem ne vegyél hótaposót.Nem adnak még blokkot sem,így ha valami van vele még vissza se tudod vinni.
Én,amit vettem idáig a kínaiba mindennek előjött valami hibája.A csizmáknál meg általába a zippzár megy szét 1 hét alatt.Mi a Deichmann-ba vettünk a hétvégén csizmát a gyerekeknelNagyon szép és szuper hótaposó.4000 ft volt darabja és még jótállást is kaptunk rá.
2010. dec. 1. 20:29
Decathlonban vettem hétvégén ilyet, csak sötétkékben:
[link]
2010. dec. 1. 20:49
Én vettem már a kinaiban tavaly és blokkot is kaptam idén olyan állapotban volt hogy odaadtam a sogoroméknak mert semmi baja nem lett.
2010. dec. 1. 20:53
Szia! Minden TEX anyag vízálló!!
2010. dec. 1. 21:07
a dei-tex vízálló. tavaly csodás volt, idén 2 hét alatt szétment. most visszük vissza, remélem a következő jó lesz.
2010. dec. 1. 22:25
8/14 A kérdező kommentje:
Húúú, lányok, már nagyon tanácstalan vagyok. A Decathlon honlapján kék színűt nem láttam, csak szürkét meg rózsaszínt. Voltunk ma kínaiban, igaz, hogy nem volt annál az árusnál a méretünkben, de ez is egy lehetőség. És még a Dei Tex is, amit meg valaki azt írja, hogy vízálló, de volt olyan is, aki azt írta, hogy szétment a csizma. Mi a jó fenét csinálok, azt nem tudom.... Lehet, hogy marad a Dei Tex. Oda legalább vissza tudom vinni a Deichmannba, ha valami gond van vele.
mi is visszavisszük holnap. oda legalább lehet...
de mondom, a tavalyi dei-texet hordta fél évig, semmi nem látszik rajta, olyan mintha zsír új lenne, és soha nem ázott be, sosem fázott benne a fiam lába. véletlenül vettük azt tavaly, mert hideg volt és nem volt a méretében elefanten. és tavaly 100%ig bejött. idén rögtön azt is kerestem. hát most nem jött be. de kicseréltetem és bizakodom, h csak ez az 1 darab volt selejtes...
2010. dec. 1. 22:48
10/14 A kérdező kommentje:
És melyiket választottátok? Párom mondta, hogy volt egy fűzős és egy tépőzáras változat.
Kapcsolódó kérdések: