Anya33 kérdése:
Tud róla valaki, hogy hogyan lehet hozzájutni a baby services 2000 dobozhoz? Állítólag a kórházban kellett volna kapnunk, viszont nagyon sokan nem kaptunk a környezetemben, és engem érdekelne.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 18:46
1/10 anonim válasza:
ez mi? én sem hallottam még erről? vagy a felicitas/aegonos csomag más néven?
3/10 A kérdező kommentje:
A kórházban kellettt volna kapnunk szülés után. Ez egy nagy kék kemény doboz, és hát vannak benne dolgok. Nem tudom miért , de nem mindenkinek adják át a csecsemősök. Merthogy ők adják, ha adják
2011. ápr. 29. 12:01
4/10 A kérdező kommentje:
Ja és rá van írva a dobozra, hogy Baby Services 2000
2011. ápr. 29. 12:03
5/10 anonim válasza:
első vagyok. ilyen dobozt én sem kaptam és furcsáltam is, ugyanis én csak a zacsit kaptam meg talán az aegonost. kérdeztem is a többieket hogy az milyen doboz de senki sem tudta megmondani, és én koraszülöttes anyukákkal voltam, gondoltuk nem jár.
ha megtudod mondani azt ki adja én írok nekik.
6/10 A kérdező kommentje:
Én sem tudom , hová kellene irni ez ügyben azért kérdeztem rá itt, hátha. De ami jár az pedig mindekinek, nemszámit , hogy koraszülött a baba. De megyek is, mert nyafog a kisfiam
2011. ápr. 30. 08:22
7/10 anonim válasza:
Hát, akkor nem jutottunk előre. valahogyan fel kellene tenni itt egy kérdést hogy ki milyen csomagot kapott a szülészeten?
8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is.Kérdezed te- vagy tegyem én?
2011. máj. 1. 09:51
9/10 anonim válasza:
szia.
ha van időd kérdezzél már rá, mert nekem csak pár percem van most. aztán ha válaszolnak én írok annak aki adja.
abban volt a domestos? mert nekem nem volt az a csomag!
10/10 A kérdező kommentje:
Én ide irtam aki nem kapott ilyet tegye meg ő is, ne nézzenek hülyének bennünket, akiknek át kellett volna adniuk. [link]
2011. máj. 3. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!