Kínaiban kis cipőt?
Ismerősöm babája most kezd el járni, azt mondta a kínaiban vesz neki cipőt, mert ugyan olyan jó, mint a drágák...Talpbetétes,bőr a belseje, és hogy csak marketing miatt drága a többi cipő.Vélemények?Nem azt szeretném, ha lehúznátok, csak kíváncsi vagyok.Hiszen ma már tényleg minden a marketingről szól.
Az én kisfiamnak is lassan kell majd cipőt venni, megmondom őszintén én is bementem a közeli kínaiba, ahol igen nagy a választék, és tényleg van 1-2 elég stabil, haránt emelős, kis cipő,szandál.
amúgy olyan tanácstalan vagyok...dokim azt mondja mindig legyen fiamon cipő ha jár, mert lúdtalpas, mások azt mondják a dokijuk azt ajánlotta nem kell cipő,mert az tesz jót...:S
Szüleim a cipőn nem spóroltak, mindig jó minőségű, drága cipő volt a lábunkon, mégis tinédzser koromban olyan lúdtalpam volt, hogy nemigaz...mára kinőttem.
Én úgy vagyok vele, hogy cipőből, szandiból nem szabad sem használtat, sem kínait venni! Természetesen megértem ha valakinek nincs pénze rá és örökli innen-onnan a gyerek. (Én is elajándékozom a kinőtt lábbeliket). Szóval Én még magamnak sem veszek kínait nemhogy a gyereknek, egy életre tönkre tenném a lábát vele szerintem. Deichmann-ban lehet kapni jó kis cipőket már 3-4000 ft-tól. Járok Én is kínaiban, mert harisnyákat, zoknikat ott szoktam venni jó áron vannak és még jó az anyaguk is. (harisnya sima 400, vastag 790),nézelődtem és láttam, hogy a cipők némelyike drágább is mint a Deichmannban, ami nem kínai, garanciás és minőségi!
Szó mi szó, Én NEM vennék senkinek kínai cipőt, pláne nem egy járni tanuló Manónak.
Én itthonra nem adok cipőt a gyerekeimre, hadd legyenek mezítláb (vagyis zokniban). Nyáron játszótéren is zokniban vagy pucér lábbal vannak.
Nekem nincs bajom a kínai boltos cipőkkel, de egyébként a deichmanban, humanicban, decathlonban is kapsz olcsón cipőt. Ne legyen műanyag, puha legyen a talpa, a márka nem számít, legalább is engem nem érdekel.
A fiamnak volt kínai cipője, cipelni kellett és mindig mondta, fáj a térde. Aztán a Deichmannban vettem neki Elefantent,nem drágán, de nem is olcsón 7000 forintért. É elvágta valami a lábát,egy kis vágás volt a lábujján. És egy nap, mikor már begyógyult, elkezdett sántítani, alig tudott lábra állni és kiírták műtétre,mert nem tudom mi lett a sebbel és altatásban végezték volna, na akkor váltottunk Siesta cipőre, én csak azt veszek nekik és a seb is meggyógyult és azóta nem fáj a lába.
De nem is az ár, mert próbáltunk 10ezer forintért, márkásnak mondott szandált,hát borzalmas minőségű volt.
És mint írtam az Elefanten sem jött be, túl merev volt és megtörte a fiam lábát.
A Siesta nem is drága, viszont van neve, így ennél maradtam. De mindenkinek más jön be,van aki a Siestát szidja.
Ja egyébként mert írtad a Siesta 15 ezer forint, én 4 ezerért vettem a kicsinek 24-esig illetve 6 ezerért a nagyobb cipőt az Auchanban.
Minden szezon előtt van hosszú leértékelés, de volt, hogy a normál ára is ennyi volt, vagy elfelejtették hogy vége az akciónak.
Én írtam a Deichmannt!
Téli, meleg, kényelmes, 2 tépőzáras, barna színű 22-est vettem 4000 Ft-ért illetve piros-fekete színű, zipzáros, bélelt, meleg, kényelmes 27-est vettem 3500 Ft-ért. Ja és mindkettő vízálló. Múlthét csütörtökön vettem a két fiúnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!