A kínaiban vettem egy cipőt, de nem akarom ezt mondani a barátnőimnek. Mit mondjak?
Mond azt hogy rendelted netről.
Egyébként meg nem ciki kínaiból venni,ott is ki lehet fogni jó dolgokat,mint te pl. ezt a cipőt.
Azt, hogy a kínaiban.
Most ezen mi titkolnivaló van? Nem gáz. Megdícsérik, mert jól néz ki. Elmondod h hol vetted, és már fujjolnak? Akkor talán normális emberekkel barátkozz, ne ilyen felszínes, agyilag 11éves libákkal.
Semmi ciki nincs benne. Ennél még a boltmániás, elkényeztetett 15 éves ismerősöm is tovább jutott már, kérdezte hol vettem a felsőm, mondtam, h turiban. Továbbra is tetszik neki. Csaknem olyan bugyuták a barátnőid, nem?
Úristen. Ha a barátaid ezért kiröhögnek, milyen barátok azok? Már meg ne haragudj.
Én az én barátnőmmel mentem el a kínaiba cipőt venni, igaz neki, de szerintem smemi ciki nicns benne.
Mondd meg nekik oszt ha nem tetszik nem kell nézni-.-
Amúgy ha nagyon nem akarod elmondni nekik akkor mondd, hogy netről rendelted, vagy rokontól kaptad.
Szerintem bármelyik cipőboltot mondhatod, ahol sokféle márkát árulnak, persze ne a Humanicot és a Deichmannt mert az bukó... Pl. Alfio Raldoban vagy bármelyik kis mezei cipőboltban vetted (nézz ki egyet :))
Ha pesti vagy akkor extra könnyű dolgod van, pl. a Blahánál van több is Pl. Al Bundy az Erzsébet körúton a Terranova mellett vagy a Rákóczi úton van egy örökké végkiárusító cipőbolt meg annak a közelében is van... ezek ilyen NO NAME butikok, olcsó árakkal.
Amúgy én megértem, én imádok turizni, de vannak olyan emberek akiknek nem vallom be. Mert így is felsőbbrendűnek érzik magukat, hátha még tudnák...
Ja és nem 17 vagyok, hanem 26 éves, még az én korosztályomban is megvan ez a hol vetted? jujj csak turiban? Fúj! mentalitás.
Köszi mindenkinek!
15:24 15:33 Nem vagyok elkényesztetett és hülye sem, nem értem, hogy ennyi alapján miért ítélkeztek...
17:40 Sajnos nem pesti vagyok, de köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!