Kínaiban kis cipőt?

Figyelt kérdés

Ismerősöm babája most kezd el járni, azt mondta a kínaiban vesz neki cipőt, mert ugyan olyan jó, mint a drágák...Talpbetétes,bőr a belseje, és hogy csak marketing miatt drága a többi cipő.Vélemények?Nem azt szeretném, ha lehúznátok, csak kíváncsi vagyok.Hiszen ma már tényleg minden a marketingről szól.

Az én kisfiamnak is lassan kell majd cipőt venni, megmondom őszintén én is bementem a közeli kínaiba, ahol igen nagy a választék, és tényleg van 1-2 elég stabil, haránt emelős, kis cipő,szandál.

2011. nov. 15. 14:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ugyan nem gyerekcipő volt, de amiket a Deichmann-ban vettem magamnak, záros határidőn belül leszakadtak rólam. Amiket meg egy egyszerű kínaiban vettem, azok közül az egyik sportcipőt évek óta hordom. Kopott már, de se nem lyukas, se nem szakadt. Mondjuk a Deichmann-ban is kínait adnak, úgyhogy nem egészen értem. :)
2011. nov. 16. 00:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Voltam azóta a Deichmanban és a kínaiban is, és megmondom őszintén, tényleg jobb cipők voltak a kínaiban...haránt emelős, bőr, hajlékony talp...a Deichmanban ilyen nem volt, legalábbis most, és nem is volt nagy a választék.

Amúgy meg megnyugtattatok kicsit, hogy azért más anyuka is vásárol ott, és ez nem "ciki":)

2011. nov. 16. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!