Kínaiban kis cipőt?
Ismerősöm babája most kezd el járni, azt mondta a kínaiban vesz neki cipőt, mert ugyan olyan jó, mint a drágák...Talpbetétes,bőr a belseje, és hogy csak marketing miatt drága a többi cipő.Vélemények?Nem azt szeretném, ha lehúznátok, csak kíváncsi vagyok.Hiszen ma már tényleg minden a marketingről szól.
Az én kisfiamnak is lassan kell majd cipőt venni, megmondom őszintén én is bementem a közeli kínaiba, ahol igen nagy a választék, és tényleg van 1-2 elég stabil, haránt emelős, kis cipő,szandál.
Köszönöm a válaszokat.
Voltam azóta a Deichmanban és a kínaiban is, és megmondom őszintén, tényleg jobb cipők voltak a kínaiban...haránt emelős, bőr, hajlékony talp...a Deichmanban ilyen nem volt, legalábbis most, és nem is volt nagy a választék.
Amúgy meg megnyugtattatok kicsit, hogy azért más anyuka is vásárol ott, és ez nem "ciki":)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!