El fog ez múlni valaha? Úgy érzem lassan tényleg őrült leszek!
Sziasztok.
Végső elkeseredésemben írok ide, tudom, hogy nem vagytok orvosok, de hátha van olyan aki legalább egy kicsit hasonlót átélt.
28 éves vagyok, 23 évesen volt egy terhességem, aminél 39+4 naposan rutin nst során kiderült, hogy nincsen szívhang. Meg kellett szüljem a 4250grammos kislányomat, az ok pedig egy kétszeres csomó volt. Doki azt mondta fatális "baleset". Én akkor teljesen kikészültem, jártam pszichológusnál is, sok idő volt mire helyre rázodtam úgy ahogy. Ezt csak azért írtam le, hogy tudjátok az előzményeket.
Miután helyrejöttem lelkileg és képesnek éreztem magam újra rá, megfogant a kisfiúnk aki jelenleg 8 hetes múlt. Ahhoz képest amilyenre számítottam nem idegeskedtem halálra magam a terhesség során, mivel az előző baba elvesztése csak nagyon szerencsétlen okból történt, nem betegség miatt. Minden rendben zajlott, időre, egészségesen született meg a kisfiam. Eddig oké is volt minden. Ahogy hazajöttünk a kórházból, pár napra rá elkezdett éjszaka olyan rémálmom lenni, hogy látom ahogy a kisfiam kiesik az ablakon. Először még annyira nem is tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán ez folyamatosan, minden éjszaka előjött. És kezdődött nappal is. Látom magam előtt egy nap 50-szer ahogy a kisfiam kiesik az ablakon. (A 6.-on lakunk egyébként). Mára ez odáig fajult, hogy gyakorlatilag egész nap és álmomban is ez van. Nem engedem a férjemnek, hogy kinyissa az ablakot szellőztetni, ha csak közelít a fiammal a csukott ablak felé sikítani tudnék és ki kapom a kezéből. Légyszi ne nézzetek hülyének, nem tehetek róla, én lennék a legboldogabb, ha leküzdeném ezt az érzést. Persze gondoltam rá, hogy elmegyek a régi pszichiáteremhez, de nem akarom, hogy megint tele legyek tömve gyógyszerekkel. 3évig szedtem Frontint, nagyon nehezen álltam le róla. Már az öngyilkosság is eszembe jutott, szörnyű így élni, gyakorlatilag egész nap folyamatosan feszült idegállapotban vagyok, 120 körüli a pulzusom, izzadok. Ez teszi ki minden napomat. A kicsit agyon féltem, de csak ez az egy dolog van előttem, hogy kiesik az ablakon, de még így picike babaként. Mit csináljak? SEGÍTSEN VALAKI :(
Bocsi, lehet, hogy hülye ötlet, de költözz földszintre :) Vagy szereltess rácsot az ablakra.
Na meg pszichológus mindenképp jó lenne, mert utána meg másfajta veszélyt fogsz beképzelni.
Mennyi idős a fiad?
Ne pszichiáterhez, hanem pszichológushoz fordulj, mert a pszichiáterek tényleg az esetek nagyrészében gyógyszereznek,a pszichológussal viszont ki tudod beszélni a problémád, és gyógyszer nélkül is találhatsz megoldást rá.
Vagy esetleg egy kineziológus.
Sajnálom, hogy ilyeneken kell/kellett átmenned, el sem tudom képzelni milyen szörnyű lehet.
1. 8 hetes múlt. Az a gond, hogy akkor is félek tőle, amikor semmi racionális oka nincsen, tehát egyrészt az ablak csukva, másrészt pedig a 8 hetes fiam képtelen lenne kiesni az ablakon, tehát nem ésszerű dolgok miatt félek ettől..
2. A kineziológus tényleg tud segíteni? Már sokféle véleményt olvastam pro és kontra is :(
Már rettegek mi lesz nyáron, ha valóban nyitva kell lennie az ablaknak. Szabályosan pánikolok a gondolattól is
Először is nagyon sajnálom amin keresztül mentél. Borzasztó, feldogozni sem könnyű. Elfelejteni pedig lehetetlen. Tudom... én is elveszettem a kicsikém 8 napot élt...
Én nem nézlek őrültnek. Mindenképpen el kell menned pszichológushoz is és kineziológushoz is. Utóbbit nagyon jó szívvel ajánlom. Nagyon sokat fog segíteni. Ne pszichiáterhez menj aki csak gyógyszerekkel akar kezelni és a problémákat gyógyszeresen eltussolni!
Hanem valóban olyan szakemberhez aki segít megoldani és leküzdeni a problémádat.
Én csak pozitívat tudok írni a kineziológiával kapcsolatban.
Amiben nekem segített: önbizalomhiány oldása, teherbeesés(az oldás után 2 hónapra terhes lettem), és mikor a kisfiam visszaesett a szobatisztaság terén egy oldás után többet nem volt baleset.
Egy próbát mindenképpen megér, a gyakorlatokat amit a terapeuta mutat rendszeresen csinálni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!