Lassan 2 hete kapta meg a 15 hós oltást lányom, lehetséges még most a mellékhatása?
Figyelt kérdés
Ma és holnap lesz 2 hete, hogy megkapta a 15 hós oltást lányom(azért nem egy nap, mert amit a vállba kell kapni elfogyott pont, és másnap lett csak a dokinőnek).Eddig nem volt semmi gond, de tegnap este hányt egy kicsit egyszer, de utána végigaludta az estét,de ma extra nyűgös,egy kicsit hígabb széklete volt, mint a szokásos,köhécsel néha és mióta felkelt a dui alvásból(nálunk ez sajna fél 1kor van), azóta csak sír, nem érdekli semmi...:(Láza nincs, a fogai is jönnek, de ilyen még nem volt...:(Most jelenleg visszafektettem, de aggódok.Lehet még ez a védőoltástól??Mert én 6-12 napot hallottam, mi meg már túlléptünk rajta...2012. márc. 27. 13:46
1/1 anonim válasza:
Én egy-két hetet hallottam, de gondolom ezt is gyerek válogatja, viszont ált nem ilyenek a tünetek, hanem láz, hőemelkedés. Szerintem kérdez rá a dokinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!