Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Biztos hülye kérdés,...

Anyukák! Biztos hülye kérdés, de engem érdekel, tehát aki tudja, válaszoljon! Egy csecsemő első perctől tudja, hogy ki az anyukája?

Figyelt kérdés

Ha igen,mégis honnan?

És ha sokat van egyéb okokból néha 1-2 órára a nagyival és néha ő is megeteti,akkor is tudja?

2012. márc. 29. 12:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Enyémet nem is láttam 6 órán keresztül, mikor megszületett, a szagomat sem érezte, nem is látott, mégis tudta, hogy én vagyok az anyja. Ráadásul 3 óránként hozták szoptatni és éjjel nem is.

Több hónapba telt, mire az apjával is el tudott lenni, végig ordított, míg én orvosnál voltam a 6 hetes vizsgálaton, pedig volt otthon lefejt tej.

2012. márc. 29. 13:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is.

Életmentő császárral fejeződött be a terhességem a 41. héten.

Szombat este történt a császár, őt rögtön elvitték a gyerekosztályra, ami 2 emelettel a szülészet és csecsemőosztály alatt van, hétfőn láttam először. Azt mondták a nővérek, szombat óta szinte folyamatosan sírt, hiába volt kézben. Ahogy a kezembe adták (nem engedték, hogy felkeljek a tolókocsiból), és magamhoz öleltem, rögtön elhallgatott és szopó mozdulatokat végzett a szájával.

2012. márc. 29. 14:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, tudja, még akkor is, ha...

nem te szülted:

Fiamat nem én szültem, hanem örökbefogadtuk, de én öleltem születése után először magamhoz. Nem tudtam vele benn lenni a kórházban, csak napi néhány órát láthattam, mégis, mikor kihozták a nővérek és sírt, a kezemben, a vállamon mindig megnyugodott. Fogalmam sincs, miért és hogyan, de ez így van két éve.

És hidd el, nem fog elfelejteni téged attól hogy néha pár órát más vigyáz rá.

2012. márc. 29. 14:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat mindenkinek!
2012. márc. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!