Hordozókendős kérdés?
Én egyféleképpen hordoztam amíg ilyen kicsi volt. A kendő elől volt rajtam, a megkötője is elől volt, a babát pedig úgy tettem bele, hogy feje a mellkasomnál, a lábai lent kilógtak. Szerette :)
Nem tudom ennek a kötésnek a nevét, de a hordozóskendős könyvben az első az.
Erről a weboldalról mi az elsőt használtuk, csak fordítva.
A hasamon volt a kendő közepe, így vezettem hátra, majd hátul keresztezve a vállaimon vissza, ekkor bele a baba, és így a lábai alatt keresztezve a kendőt hátra vezettem és megkötöttem. Ügyelj rá hogy mindig sima legyen a kendő, ne legyenek gyűrődések.
Találtam közben egy olyat ahol videó is van...
erről az első, mi sosem tettük be a kendőt elől, úgy is működött, de lehet így jobb.
Az elölhordozáshoz a legoptimálisabba a kenguru-kötés:
http://www.youtube.com/watch?v=rfuoWaK9I7Q, vagy az elől zsebes keresztezett kibontatlan(!) kendőszárakkal, de ha lassacskán hátra teszed, amikoris előre nézhet a baba, illetve Neked is jobb gerinc és gát szempontjából, akkor a batyu nevű kötés a legjobb:
Ez azért így elég vicces. Azt mondod ne azt használjuk, de azt nem miért, mintha ez olyan egyértelmű lenne.
Nekünk jó volt. Tökéletesen fejlődött a baba és nagyon sokat használtuk a kendőt, a nandu-s kötés szerint.
nekem ez vált be leginkább:
a lényege, hogy nagyon szorosan simuljon hozzád a babád. ha elölre hajolsz, akkor sem lehet köztetek rés.
nalunk ez nagyon bejott, nagyon jo a video
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!