Véleményetek szerint 4 és fél hós babának a háztartási keksztől fájhat a pocakja éjszakánkét?
Figyelt kérdés
Reszelve kap egy teáskanálnyit egy nap.Pálcát nem kell törni felettem én döntöttem így hogy kapja.
Éjszakánként felkel minimum 2-szer,holott 6 hetes korától végigalussza az éjszakákat.Alapvetően is hasfájós de ez éjjel sosem mutatkozott.
2012. márc. 26. 11:55
22/23 anonim válasza:
Hat jo sok teves info kering osszevissza ezen az oldalon.
A glutent nem 4 honapos korban kell bevezetni, hanem 119 es 182 napos, vagyis 4 es 7 honapos kor KOZOTT. Es azt is elfelejti mindenki, hogy fontos utana meg 1-3 honapig szoptatni, hogy csokkenjen a coelikalia kialakulasanak kockazata.
23/23 A kérdező kommentje:
Ki sajnálja a minőséget?Szó nem volt erről.Hadd ne soroljam fel a dolgokat amiből látszik hogy nem sajnálom a minőséget.Annyira értelmetlen itt bármit is megkérdezni ezen az oldalon.Olvasgatok néha és 10 kérdésből 8-szor csak lehurrogva van a kérdező.Soha többet kérdést nem teszek fel.Utoljára köszönöm mindenkinek:)Főleg az okos és rosszindulatú nagypofájúaknak.
2012. márc. 28. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!