Tényleg annyira káros a babapiskóta és a háztartási keksz? Vagy a sima bolti túró és joghurt?
Konkrétan mi bajuk lesz a babáknak? Az enyém 10 hónapos.
A védőnő ragaszkodik a méregdrága babakekszhez, meg a FP játékokhoz, meg a piaci tejeshez, aki szintén méregdrága.
Semmi baja nem lesz egyiktől sem!kisfiam 5 hónapos korától eszi a háztartási kekszet, én sem vettem meg neki a méreg drága baba kekszet és semmi baja!!!
Azt nem tudom, hogy miért kell annyira túlóvni a gyerekeket az első 1-2 évben...utána az oviban úgyis "bepótolják" hiszen annyi rossz kaját kapnak hogy nemigaz.
Ezzel nem azt mondom,hogy ne adjunk minőségi dolgokat a gyereknek, én is odafigyelek, hogy minden nap egyen zöldséget, gyümölcsöt, de ennek a túlféltésnek semmi értelme.
Ja és az FP játékok....kisfiam kedvenc játéka a porszívó, egyik játékával sem játszott soha annyit, mint ezzel és azt élvezi a legjobban, mikor segíthet nekem, ez neki a legjobb játék:)16 hónapos
Uramatyám!Ez engem is ledöbbentett! (fp)
Nem káros amúgy.Én adtam mindkettőt,mindkettőben van cukor,az meg hogy bio...na ezt hagyjuk szerintem!Annyira bio az,mint én :)
Én is adok neki egyet-egyet, semmi baja tőle, úgyhogy gondolom, adhatom.
Én is ki vagyok akadva a védőnő elvárásain, komolyan, mintha jutalékot kapna. Csak a piacon az x. soron lévő tejestől vegyem a túrót...!
Közben meg, amikor dolgoztam a hetedik terhességi hónapig, és nem a magzatommal foglalkoztam, azt mondta, meg is látszik az ilyeneken, milyen anyák lesznek. Hiába mondtam, hogy gyűjteni kell még, amennyit lehet, azt mondta, nem pénzből neveljük a gyereket.
De azért vegyem meg a fentieket, meg a hátamnak itthonra a gerinctámasztós széket stb.
:-)))
Jesszus hogy mik vannak!!! Én már elküldtem volna a sunyiba,
szerintem ne ossz meg vele mindent, hogy mit adsz a gyereknek, úgy sem látja. Na meg a játékokhoz végképp mi köze van, csinálj mindent úgy ahogy jónak látod, és ne foglalkozz vele.
Na meg ez a gerinctámasztós szék, talán belelát a pénztárcádba, hogy mik vannak eszméletlen.
Ne haragudj ha nem úgy jött le válaszom, nem akartalak megsérteni, csak felháborodtam ezen a védőnőn.
A babapiskótában és a háztartási kekszben is van liszt, ami gluténtartalmú. A glutént 6 hónapos kortól lehet tudomásom szerint a baba értendjébe bevezetni, a tied meg már 10 hónapos. A babapiskótában ezen felül van tej és tojás is, a tejfehérje és a tojásfehérje allergiát ill. allergiás tüneteket okozhat, ezért ezeket 1 éves kor felett ajánlják csak. Úgyhogy lehet akármilyen bio a túró, és bámelyik remek piacos árulhatja, akkor sem adható egy 10 hónaposnak sztem, én így tudom.
Mindkettőben van cukor is, de az még mindig kevésbé rossz mint az édesítőszerek.
Úgy tudom a méregdrága babakekszekben is van amelyik tojásos meg gluténes, úgyhogy nem sokra megy vele, aki azt adja a babaának.
A védőnőről nem írok véleményt. Addig jó neki. Csak nyugalom,a kötelező státuszvizsgálatokon kívül ha akarod nem is kell látnod, az meg 10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!